en bild

Case: Sh bygg om The Place som rekryteringspartner

Hur Sh bygg genom partnerskap fortsätter växa i coronatider.

The Place har fått äran att hjälpa Sh bygg att hitta nya medarbetare till sin ekonomiavdelning. För oss är det alltid lite extra roligt att få samarbeta med företag som ligger i framkant - och det gör verkligen Sh bygg. Sh bygg är ett av branschens äldsta entreprenadföretag, och utför bygg-, sten- och anläggningsarbeten, men är trots detta nytänkande och är till exempel Sveriges första byggbolag att menssäkra sina toaletter. Det ni!

Läs nedan Sh byggs kommentar om arbetet med The Place. 

"Covid-19 krisen är en stor utmaning även för oss på Sh bygg, sten och anläggning AB. För oss var och är det av yttersta vikt att ha beredskap, hålla en växande verksamhet igång och samtidigt följa myndigheternas rekommendationer för att begränsa smittspridning. The Place har verkligen levt upp till att vara en Worklife Partner.

Rekryteringar har i princip skett som före covid-19 och vi kunde tillsammans vara både pragmatiska och kreativa genom att använda oss av modern mötesteknik eller nya grepp kring anställningsintervjuer som sker t.ex. delvis utomhus under den varma årstiden. Min slutsats är att det inte spelar så stor roll om man möts fysiskt eller digitalt om man har ett bra partnerskap med fokus på kvalitet i arbetet oavsett förutsättningar."

//Arnold Bergman, HR chef på Sh Bygg