Hilda Notstrand, TMR-stjärnan som aldrig gav upp.

2022-01-12

Hilda Notstrand, kundtjänstansvarig på TMR, var kandidaten som aldrig gav upp – och det gjorde inte vi på The Place heller!

Hilda Notstrand började som konsult via The Place och jobbar nu som kundtjänstansvarig på TMR. Men resan dit var inte helt utan motgångar.

Först väntade en hel del skrivande av personliga brev, fila på cv och intervjuer som inte ledde någonstans. Men vi på The Place såg potentialen och släppte inte taget om Hilda förrän vi hittade hennes perfect match!

– Jag hade gått på så många intervjuer, och jag tänkte att snart ger The Place upp på mig, men det var ingen som gav upp, berättar Hilda (vi blir så glada av att höra det!).

Det landade i en av våra favoritkunder TMR, där hon först jobbade som konsult via The Place i 6 månader för att sedan bli rekryterad direkt till företag. Kunden nöjd, kandidaten nöjd, The Place – supernöjda!

För oss är det viktigt att hålla kontakten med de kandidater som kommer tvåa eller trea i rekryteringsprocesser, alltså de som inte fick jobbet men var väldigt nära, och försöka hitta andra jobb till dem. Det är vad det innebär att vara en Worklife Partner för oss! 

Se filmen där Hilda berättar mer om hur det var för henne att söka jobb via The Place!

Hilda hittade drömjobbet via The Place!

Se filmen om Hilda till slut hittade sitt perfekta jobb med oss (The Place, alltså!)