Nytt samarbete: Let’s Gig!

2020-06-04

Vi på The Place har ett mål att hjälpa Sveriges studenter till jobb under sommarperioden och extra under terminerna. Därför har vi nu inlett ett partnerskap med Let’s Gig, en helt ny plattform för Sveriges alla högskole- och universitetsstudenter .

Let’s gig har ett exklusivt partnerskap med Mecenat, vilket gör att de kan nå ut till en miljon studenter över hela landet. Genom vårt samarbete kan The Place hjälpa kunder och företag som behöver extra kompetens på sommaren och under terminerna, eller för kunder som behöver nära till en studentpool till exempel. En win-win helt enkelt!

Worklife Partner

The Place har som syfte att vara en Worklife Partner, till både kandidat och kund, och vi tycker att det känns extra viktigt att vara med i början av studenternas karriär – för att sedan följa dem genom livet. Läs mer om The Place som Worklife Partner här. Vi vill verkligen bidra till att hjälpa ungdomar till arbete och arbetslivserfarenheter – det känns extra viktigt i dessa tider.

Så tack vare vårt partnerskap med Let’s Gig kan vi nu sätta studenter i arbete på rekordsnabb tid, och det tycker vi känns himla bra!

Kolla in Let’s Gig happy hemsida här.

Läs mer om The Place studentprojekt här.