en bild

Information för medarbetare

Information för dig som jobbar som konsult för The Place.

Välkommen till The Place

Äntligen kan vi berätta!

I mitt förra brev hintade jag om spännande förändringar på gång här på Placera... Nu kan jag äntligen bli mer konkret i vad det här innebär. Efter hela 30 år i branschen är det hög tid att genomföra förändringar. Vi sätter på oss en ny kostym under ett nytt varumärke. Vi går från Placera Personal till:

The Place – where happy work happens!

Det här känns så otroligt roligt och stort och det kommer innebära glada förändringar för dig som medarbetare. På The Place är glädjen central; arbetsglädje, utveckling och det empatiska ledarskapet.

Vi lanserar redan om en vecka – håll utkik den 5:e november!

Under vårt nya varumärke The Place uppdaterar vi vårt kunderbjudande och vårt erbjudande till dig som konsult hos oss. Hela syftet med förändringen är att förstärka det vi redan gör bra idag - men självklart också att bygga en starkare identitet och en ännu bättre upplevelse för alla medarbetare och kunder. The Place kommer att bli en tydligare plats att växa hos, att stärka sin karriär (som medarbetare) och sin affär (som kund).

Vad innebär det här konkret för dig? Jo, det kommer jag att berätta om på en gemensam frukost den 11:e december (se nedan). Men vi lanserar redan om en vecka, tisdagen den 5:e november. Håll utkik på vår hemsida, Linkedin och Facebook😊

Redan nu kan du som medarbetare smygfölja vårt sprillans nya Instagramkonto, där du får en förhandstitt på det nya varumärket. Så följ oss på Instagram: @jointheplace

Frukostmöte 11:e december

Inom kort kommer en inbjudan till frukostmöte den 11:e december från kl. 07:30 till cirka 09:00. Vi bjuder på frukost och sen ska jag berätta allt; hur vi tänker och vad vi ska göra!

Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla och berätta mer om vårt gemensamma Place. Blocka tiden i din kalender!  

Med vänlig hälsning

 

Elisabet Holmene, VD

-------------------------------------------------------------------------------------------

Några vanliga frågor i samband med vårt nya varumärke The Place:

 

Påverkar förändringarna mitt befintliga anställningsavtal med Placera Personal?

Nej, The Place har samma organisationsnummer som Placera Personal och förändringen är i det här fallet ”bara” ett kostymbyte så det påverkar inte ditt anställningsavtal.

Jag är underkonsult via eget bolag, påverkar förändringarna mitt avtal med Er?

Nej, det påverkar inte, se svar ovan.

Vad innebär förändringarna konkret för mig som konsult?

Vi har jobbat ut ett förstärkt erbjudande för dig som är anställd hos oss och även infört nya rutiner för att förstärka upplevelsen kopplat till The Place. Vi kommer att informera om allt på frukostmötet den 11:e december.

Lite kort innebär förändringarna förbättrade processer i samband med att du kommer till oss som ny konsult, ett förstärkt anställningserbjudande kopplat till vår bank som skapat ett specialerbjudande till dig och även ett nytt tänk för hur du kan dra fördel av att vara del av ett helt kompetensnätverk.

Kom till frukosten den 11:e december så får du all information du behöver! 

 

Blocks

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!