Är du högskolestudent och vill arbeta extra? Bra!

Stockholms län Tillsvidare 2023-10-14

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du arbeta vid sidan av studierna? Kanon, då borde du läsa vidare!

Är du en serviceinriktad person som brinner för att ta kundupplevelsen till nästa nivå? Har du dessutom utrymme för att arbeta extra under terminen och under lov? Då har du hittat till rätt jobbannons! Vi har nämligen en hel del spännande roller inom service och administration på deltid som väntar på din ansökan.

Om rollen som kundservicemedarbetare

Inom serviceområdet finns det många olika typer av jobb i många olika typer av branscher. Gemensamt för roller inom serviceyrket är att du är företagets ansikte utåt. Du ansvarar för kundkontakten och ser till att inkommande ärenden hanteras från start till slut.

Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:

  • Besvara kunders frågor och lösa problem via telefon, mail och chatt
  • Besvara frågor via sociala medier
  • Registrera nya kunder
  • Ta emot beställningar, order, bokningar och reklamationer
  • En hel del kundservicemedarbetare jobbar även med administration och fakturahantering

Din bakgrund kan exempelvis vara:

  • Tidigare arbetserfarenhet av kundtjänst via telefon, mail och/eller chatt
  • Tidigare erfarenhet av servicearbete och kundbemötande exempelvis i butik eller restaurang
  • Goda datakunskaper, Officepaketet mm.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God teknisk förståelse är meriterande

Har du jobbat med något specifikt system? Berätta gärna om det i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, arbetstid eller annat, ta med det i din ansökan så kan vi hjälpa dig till ditt nästa spännande jobb.

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom kundservice. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli att du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor samt en telefonintervju för att komplettera med vissa frågor. Hittar vi ett jobb som passar kommer vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens. 

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag