Content Creator & TikTok-guru till Celsius!

Stockholms län Visstid 2023-06-25

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du bli en del av Celsius framgångsrika marknadsteam? Just nu söker vi en kreativ person som vill skapa content för Celsius TikTok i sommar!

Som Content Creator ansvarar du för Celsius egen TikTok-kanal och har hög kreativ frihet när det kommer till intresseväckande content. Du kommer få delta på Celsius sommarturné och resa med eventteamet till Umeå, Helsingborg, Malmö och andra härliga sommarstäder.

Visst låter det schysst? Ansök idag!

Och vad gör en TikTok-guru egentligen?!

Din huvudsakliga uppgift blir att skapa engagerande innehåll på TikTok som lockar och underhåller Celsius målgrupp. Med din kreativitet och energi kommer du att vara med och bygga Celsius-varumärket på en av de hetaste sociala medieplattformarna.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett dynamiskt marknadsteam som består av 10 härliga kollegor, och bli Celsius egen TikTok-guru.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du studerar media, marknadsföring, kommunikation eller liknande, och har tidigare kunskaper och erfarenhet av att skapa innehåll på TikTok. Du bör vara bekant med plattformens funktioner och ha en förståelse för trendande och viralt innehåll.

Vem vi letar efter

Vi tror att du är en smått galen idéspruta som hellre pushar gränser än att spela safe. Du älskar att skapa innehåll på TikTok och har en passion för att kommunicera med en ung och engagerad målgrupp. Vi tror att du definitivt tycker om att vara både bakom kameran, men även att prestera framför den!

Du är inte rädd för att prova nya idéer och är bekväm med att interagera med människor. Vi tror även att du är bekväm med att synas och höras, och inte har något emot att ta plats och köra din grej.

Tidsperiod och arbetsomfattning

Denna spännande möjlighet sträcker sig över hela sommaren med en omfattning på 50-100 %. Du kommer att vara en viktig del av marknadsteamet under en spännande period med möjligheter att följa med på events och resor.

Så om du är redo att bli en del av Celsius-teamet och skapa viralt innehåll på TikTok, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av dina galna och kreativa idéer. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Skicka din ansökan och bifoga ditt CV samt exempel på ditt tidigare TikTok-innehåll. 

Om Celsius

Celsius är den ursprungliga funktionella energidrycken för aktiva människor i Norden. Den lanserades i Sverige 2009 – vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin funktionella drycker och energidrycker. Celsius innehåller bara naturliga smakämnen. Det är därför den smakar så gott! Den är också utan socker och helt vegansk.

För mer information, besök webbplatsen Celsius Sverige.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag