Customer Advisor Team Lead till beauty-bolag

Stockholms län Tillsvidare 2023-07-21

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Brinner du för skönhet och service? Är du redo att axla rollen som Teamledare hos ett företag som är ledande inom beauty? Nu har du chansen!

Vår kund är som sagt ledande inom beauty och söker nu efter en serviceinriktad Customer Advisor Team Lead till sitt kontor i Stockholm. Här välkomnas du till en innovativ organisation med snabba beslutsvägar, en kultur som präglas av glädje, högt i tak och en vilja att alltid förbättras och ligga steget före.

Detta är en heltidstjänst med önskad start i september. Du blir under de första 6 månaderna anställd som konsult hos oss på The Place, med ambitionen att därefter gå över i anställning hos kunden.

Om rollen och dina arbetsuppgifter

I rollen som Customer Advisor Team Lead ansvarar du för ett team av kundserviceexperter vars främsta ansvar är att vägleda och på ett inspirerande och rådgivande sätt sälja till företagets kunder. Rollen är fördelad 80/20, där du till 80% arbetar operativt med kundservice och 20% med utveckling, utbildning, planering, uppföljning och schemaläggning. Du ansvarar för hela kundserviceteamet och det dagliga arbetet som utförs av kundserviceavdelningen.
Du ansvarar även för planering och koordinering av kundservicearbetet samt arbetar för att skapa struktur och rutiner. Du sammanställer statistik samt arbetar med utveckling av system och verktyg.

Därför är du rätt för den här rollen

Vi tror att du är en person som har känslan för vad god service verkligen innebär. Du har en god kommunikationsförmåga och en positiv inställning. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna, är prestigelös, lösningsfokuserad och slutför arbetsuppgifter du tar dig för. Du är trygg, engagerande och tydlig i ditt ledarskap och van att handskas med olika typer av människor. Vidare tror vi att du har ett sinne för siffror och KPI:er samt ett öga för detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken och ha ett helikopterperspektiv.

Vidare har du:

 • Avslutad gymnasial utbildning
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete på en kundserviceavdelning
 • Det är meriterande om du har erfarenhet inom stylist/frisör och/eller make up
 • Det är meriterande om du tidigare jobbat som butikschef/ansvarig eller som teamledare inom kundservice
 • God systemvana och lätt för att sätta dig in i nya system
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Kunskaper i tyska är meriterande

Om vårt kundföretag

Vi brinner för beauty och är en ledande leverantör i Norden. Våra tjänster och produkter genomsyras av kvalitet och säljs över flera delar av världen. Här blir du en del av ett härligt, glatt och ambitiöst gäng på ett globalt företag där det ständigt händer spännande saker. Vi är ett entreprenörsföretag med fokus på personlig utveckling och snabba beslutsvägar. Här kommer du att omfattas av kollektivavtal, ha rätt till 30 dagars semester och friskvårdsbidrag. Dessutom kan du ta del av rabatter på våra produkter och tjänster!

Så, om du är redo att ta dig an rollen som kundservicemedarbetare och vara en del av vår kunds passionerade kundserviceteam så väntar vi spänt på din ansökan. Skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar varför du är rätt person för jobbet. Vi går igenom urval löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig och få möjligheten att lära känna dig bättre!

Lite mer fakta om tjänsten

 • Arbetstider är vardagar 08–17
 • De första 6 månaderna är du anställd som konsult via The Place. Därefter är ambitionen att du blir överrekryterad till kundföretaget då behovet är långsiktigt.
 • Önskad start september/oktober 2023
 • Företaget sitter i fina lokaler i Stockholm

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

 

Sökord: Team Lead, Teamledare, kundservicemedarbetare, kundservice, beauty, skönhet, frisör, makeup, stylist, tyska, kundtsjänt, order 

The Place

Kontaktperson

Amanda Wiberg är Talent Acquisition Partner på The Place.

Amanda Wiberg

Business Area Manager Customer Service

Mer om Amanda


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag