Kontor/Administration

2018-10-05

Dansktalande kundservicemedarbetare till Becton Dickinson

Stockholms län Visstid (6 månader eller längre)

Hoppsan! Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst

   Har du goda kunskaper i det danska språket och gillar att arbeta med varierande uppgifter? Då kan tjänsten som kundtjänstmedarbetare vara något för dig!

   Företaget
   Becton Dickinson (BD) är ett globalt medicintekniskt företag som arbetar med att förbättra medicinsk upptäckt, diagnostik och leverans av vård genom Advancing the world of health. De arbetar för att öka säkerheten för patient och vårdpersonal samt utveckla teknik som möjliggör medicinsk forskning och kliniska laboratorier. Becton Dickinson erbjuder innovativa lösningar som hjälper till att främja medicinsk forskning och genomik, förbättra diagnos av infektionssjukdomar och cancer, förbättra medicinering, främja infektionsbekämpning, utrusta kirurgiska och interventionella procedurer samt stödja hanteringen av diabetes.
   BD har sitt nordiska huvudkontor i Marievik i Stockholm. De sitter i nya och fräscha lokaler med utsikt över vattnet. Becton Dickinson AB har dotterbolag i Danmark, Finland och Norge. De har sitt centrallager i Belgien där det mesta av distributionen utgår i från. På huvudkontoret i Stockholm finns utöver sälj- och marknadsavdelningen också en gemensam kundservice, IT, HR samt ekonomiavdelning. Till kundserviceavdelningen söker vi nu en dansktalande kollega.

   Tjänsten
   I rollen som dansktalande kundservicemedarbetare ingår du i ett nordiskt team. Du tar emot samtal och mail från kunder och hjälper dem med att följa upp leveranser, prisfrågor, returer och reklamationer. Det ingår även en del orderläggning, uppföljning av ordrar samt bokning av service åt kunder när de har produkter som ska repareras. Kunderna du hjälper är mestadels landsting och privatkliniker. Tjänsten är en så kallad Hyr-köp där du blir anställd som konsult via Placera Personal med förhoppning att gå över i en anställning hos BD efter det. 

   Kvalifikationer
   För denna roll söker vi dig som har följande bakgrund

   • Du har tidigare erfarenhet av kundservice
   • Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift
   • Du talar och skriver danska flytande
   • Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
   • Du har god systemvana och kunskaper i Officepaketet
   • Meriterande om du har erfarenhet av olika affärssystem

   Personligt
   För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du trivs i en miljö där det händer mycket, har en god kommunikativ förmåga samt gillar att ha många processer igång. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och bidrar med en positiv attityd.

   Arbetstider/Varaktighet
   Heltid, 37,5 h/v.
   Start:Omgående. 
   Hyr-köp. Du blir anställd som konsult via Placera Personal med förhoppning att gå över i en anställning hos BD efter 6 månader. 

   Bli en av oss
   Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en konsultuthyrningsverksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

   Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.