Dansktalande kundservicemedarbetare till Proffsmagasinet

Stockholms län Tillsvidare 2023-06-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vill du arbeta på ett växande bolag med mycket goda utvecklingsmöjligheter? Kan du danska och brinner du för kundservice? Kul, här är jobbet för dig!

Om rollen

Som dansk kundservicemedarbetare hos Proffsmagasinet arbetar du mot företagets danska kunder. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en serviceupplevelse kunderna sent ska glömma med ett trevligt bemötande och engagemang.
På kundserviceavdelningen har de god gemenskap och en härlig teamkänsla och här arbetar ca. 35 personer mot den svenska, norska, danska och finska marknaden. I det danska teamet, där du kommer ingå, kommer ni att vara 2 kollegor.

Du kommer stundtals behöva hantera ett högt arbetstempo, ofta med många bollar i luften och därför söker vi dig som tycker det är kul att ha mycket att göra och samtidigt kan vara noggrann och strukturerad i ditt arbete även när det går fort fram.
Proffsmagasinets behov är långsiktigt så söker du en tjänst där du kan stanna och utvecklas så har du hittat rätt! Här mottas nya idéer och förslag väldigt bra och man uppmuntras till att vara med och påverka och driva bolaget framåt.

Denna tjänst börjar som ett konsultuppdrag på sex månader via The Place och ambitionen är sedan att du går över i anställning hos Proffsmagasinet. Tjänsten är på 50-100%, beroende på vad du söker. Önskad start för tjänsten är 31 augusti.
Proffsmagasinet har sitt kontor på Liljeholmskajen, nära till kommunikationer och restauranger. Här sitter de i fina, fräscha lokaler med utsikt över vattnet tillsammans med moderbolaget Ahlsell.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat arbeta med:

 • Kundkontakt via telefon, e-post eller andra medier
 • Hantera frågor kring leveranser, fakturor samt produktinformation
 • Samarbete och kontakt med kolleger i andra stödfunktioner på bolaget

Kvalifikationer

För att trivas och göra succé i rollen som dansktalande kundservicemedarbetare tror vi att du:

 • Har mycket goda danskakunskaper i både tal och skrift
 • Har mycket goda kunskaper i engelska
 • Kan Officepaketet och har allmänt god systemvana
 • Om du kan svenska är det starkt meriterande

Har du arbetslivserfarenhet från kundtjänstavdelning är det ett stort plus. Och har du ett intresse av maskiner och verktyg eller har jobbat inom exempelvis bygg, el eller vvs kommer du förmodligen tycka att tjänsten är extra intressant.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är ansvarstagande och kreativ i ditt arbetssätt. Du är förmodligen en organiserad och driven person som motiveras av snabba processer och kundservice i toppklass.
Tillsammans i gruppen hjälps ni åt och ser till att arbetet flyter på, ni arbetar tätt så det är viktigt att du är bra på att samspela med andra och tycker om att arbeta i team. Vi tror också att du kort sagt är en trevlig människa med en positiv inställning, som brinner för kundservice och att överträffa kundens förväntan.

Tjänsten

 • Konsultuppdrag på 6 månader med ambitionen att sedan gå över i anställning.
 • Heltid (40h/v), varannan vecka kommer du att arbeta 07:00-15:30 och varannan vecka 08:30-17:00. Det finns även möjlighet att arbeta mellan 50-100% om du inte söker en heltidstjänst.
 • Du arbetar på Proffsmagasinets kontor på Liljeholmskajen.
 • Önskad start 31 augusti.
 • Möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar per vecka

 
Om Proffsmagasinet

Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi, samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 840 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

 

Nyckelord: Dansk, Danska, Dansktalande, Kundservice, Kundtjänst, Kundsupport, Order, leveranser, verktyg

Logo

Kontaktperson

Amanda Wiberg är Talent Acquisition Partner på The Place.

Amanda Wiberg

Business Area Manager Customer Service

Mer om Amanda


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag