Financial Controller till Ving

Stockholms län Visstid 2024-02-23

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Hallå där - letar du efter din nästa utmaning inom redovisning och controlling? Testa dina vingar på Ving!

Sveriges ledande researrangör, Ving, söker nu efter en Financial Controller. Här har du möjlighet att testa dina vingar på ett dynamiskt och varmt bolag med härlig laganda och högt i tak. Du kliver in på en trygg arbetsplats som värnar om sina medarbetare, och som gärna hittar på roliga saker tillsammans!

Om rollen som Financial Controller på Ving

Som Financial Controller på Ving kommer du stötta ekonomiavdelningen med controlleruppgifter, redovisning, månadsbokslut, rapportering, prognos och budgetrapportering.

Du kommer att tillhöra ett härligt gäng på tio kollegor där alla bidrar till företaget framgång såväl till kontorets positiva och trevliga stämning. Ving tillhör en större koncern, och tillsammans med ditt team kommer du jobba med flera bolag internt.

Redo för en ny karriärresa? Är Financial Controller på Ving din drömdestination? Vi hoppas det! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med din ansökan.

Arbetsuppgifter

I rollen som Financial Controller kommer du bland annat att arbeta med:

  • Redovisning och månadsbokslut
  • Balansavstämningar av interna konton
  • Rapportering, prognos och budgetrapportering
  • Inkomstdeklarationer, moms och skattedeklarationer

Erfarenhet

För att trivas och göra succé i rollen som Financial Controller har du:

  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom
  • Erfarenhet av bokslutsarbete
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Mycket goda datakunskaper och Excel
  • Meriterande att ha arbetat i NAV eller Hogia

Vem vi tror att du är

Vi tror att du som läser denna annons är en positiv och prestigelös person. Du tycker förmodligen om nya utmaningar, och söker efter arbetsplatser där du får växa och ta ansvar. Att jobba i team är något du trivs med lika bra som att jobba självständigt.

Vidare tror vi att siffor och analys är din grej, och att du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Att följa och hålla deadlines är såklart inga problem!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag under ett föräldravikariat på ca 1 år. Perfekt för dig som vill samla erfarenhet och utvecklas inom controlling och redovisning! Väl på plats kommer du få en ordentlig onboarding så att du snabbt kommer in i teamet och i rollen. Som konsult på The Place erbjuds du även kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor – och en rad andra förmåner.

Omfattning: Heltid.
Plats: Stockholm, med möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan.
Startdatum: Önskad start i feb/mars.

Om Ving

Ving grundades 1956 och är idag Sveriges ledande researrangör med resor till drygt 400 resmål i över 60 länder. Ving ingår i den nordiska resekoncernen Nordic Leisure Travel Group.

Vi är en arbetsplats med ett stort kunnande och en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med siktet inställt på att vara ”the leading holiday and experience company dedicated to well-being”.

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Ving, The Place, konsult, Finacial Controller, redovisningsekonomi, redovisning, rapportering, månadsbokslut, stockholm

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag