Finsktalande kundservicemedarbetare söker!

Stockholms län Visstid 2023-11-25

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Se hit!

Är du en serviceinriktad person och flytande i finska? Ser du även lösningar när alla andra ser problem och vill ta kundupplevelsen till nästa nivå? Då är du välkommen med din ansökan redan idag! Just nu söker vi kundservicemedarbetare till en av våra omtyckta kunder i Liljeholmen.

Om rollen som kundservicemedarbetare

Vi söker nu dig som kommer att arbeta i en spännande och utmanade kundserviceroll och vara en del av ett nordiskt team. Du kommer att arbeta mot den finska marknaden men även stötta upp mot den svenska när det behövs. Därför krävs det att du är flytande i finska och svenska och har goda kunskaper i engelska. Du kommer att ha flera kontaktytor och ta emot ärenden mestadels via mail men även en del via telefon. I teamet arbetar ca 15 kollegor där alla stöttar och hjälper varandra. Du kommer att ha en viktig roll som företagets ansikte utåt och du ansvarar för kundkontakten och ser till att inkommande ärenden hanteras från start till slut. 

Den här tjänsten är en direktrekrytering på heltid och med start omgående. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med goda möjligheter till förlängning och anställning hos Kundföretaget. Arbetstider är mån-tors 7-15:30 och fre 7-15 då du arbetar mot Finland. Du har även möjlighet att arbeta hemma några dagar i veckan. Företaget sitter i Liljeholmen.

Arbetsuppgifter

 • Ta emot ärenden via mail och telefon
 • Hantera produktfrågor, returer och reklamationer
 • Registrera ärenden i olika affärssystem
 • Orderuppföljning
 • Hantera fakturor och krediteringar
 • Övrig administration

 Din bakgrund

 • Tidigare erfarenhet av kundservice och/eller administration
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift
 • God systemvana och kunskaper i Officepaketet
 • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Flytande i det svenska språket
 • Flytande i finska språket
 • Kunskaper i affärssystemet SAP är meriterande

Personligt

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, orädd och driven. Du har en god samarbetsförmåga och kan hantera flera olika arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer. Vidare är du strukturerad, ansvarstagande och flexibel och har en god tekniskförståelse och kan snabbt sätta dig in i nya system. Självklart är du även en positiv och stöttande kollega som bidrag till god stämning och hjälper till där det behövs.

Arbetstid/Varaktighet

Direktrekrytering för ett vikariat på 1 år med goda chanser till förlängning.
Start: Omgående/ mitten av november.
Arbetstider: Mån-tors 7:00-15:30 och fre 7:00-15:00.

Intresserad av tjänsten?
Sök tjänsten redan i dag. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, telefon, mail, administration, finska

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag