Gasdetekteringssäljare till Dafo Brand!

Stockholms län Tillsvidare 2024-08-14 | 19 dagar kvar

Logo

Om du är expert inom Gasdetektering och vill till ett familjärt bolag, se hit! Nu söker vi nämligen en relationsbyggande säljare som kan bearbeta kunder i hela Sverige.

I den här rollen önskar vi att du utgår från Stockholm eller någon stad i Mellansverige. Kontoret ligger i Tyresö men du har alltså möjlighet att arbeta på distans.

Det är en direktrekrytering med start så snart som möjligt!

Om tjänsten

Som säljare på Dafo Brand kommer ditt fokus vara att arbeta med relationsbyggande försäljning, där säljcykler kan vara både korta och långa. Du kommer att kunna bearbeta nya och befintliga kunder i Storstockholm samt hela Mellansverige inom alla typer av industrier. Du kommer att hålla både digitala och fysiska möten och förväntas kunna genomföra resor emellanåt till bl.a. Norrland där många av de befintliga kunderna befinner sig.

Du kommer att ha stor frihet att utforska nya branscher och behov, med förväntan att kunna agera professionellt i dialog med beställare på alla nivåer.

Ditt närmsta team består av 3 systemspecialister där en utav dem har över 10 års erfarenhet av gasdetektering. Du kommer även att ha mycket intern kontakt med inköp, lager & logistik, ekonomi, koordinatorer, och marknad som hjälper till att driva försäljning.

I din roll ingår administration av kunder och avtal i Microsofts CRM-system.

Vem tror vi att du är?

Som säljare i den här rollen ser vi att du jobbat med kundrelationer och tjänsteförsäljning tidigare. Du behöver dessutom ha kunskap inom Gasdetektering och gärna arbetat inom säkerhetsbranschen i några år.

Som person ser vi gärna att du är ödmjuk och öppen för att lära dig hur man jobbar på DAFO. Du är duktig på relationsbaserad försäljning och tycker om och förstår vikten av att hålla möten i avspända miljöer, som över en lunch eller liknande. Du är ambitiös, jobbar målinriktat och ser till att hålla kalendern full!

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna mot industrier
  • Har mycket goda kunskaper inom gasdetekteringsbranschen
  • Har ett tekniskt intresse
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Omfattning och placering

Du har tillgång till huvudkontoret i Tyresö i Stockholm, men kan utgå från din ort. Tjänstebil ingår.

Tjänsten är på 100% med start så snart som möjligt. Arbetstider mån-fre 8–17 med flextid.

Fast lön med tillkommande rörligt paket. Kollektivavtal, friskvård och andra förmåner.

Om Dafo Brand

Dafo Brand AB är ett svenskägt familjeföretag med 100 års branscherfarenhet. Idag är de en av marknadens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder de underhåll, utbildning, riskinventering, dokumentation och SBA. De är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Företagets huvudkontor ligger i Tyresö strax söder om Stockholm. De har drygt 80 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. Med 170 medarbetare, varav 90 arbetar på huvudkontoret i Stockholm, omsätter de cirka 400 miljoner kr per år.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: gasdetektering, brand, säljare, account manager, B2B, försäljning, key account manager

Sök tjänsten

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag