Hej! Är du högskolestudent och vill jobba inom service? Bra!

Stockholms län Visstid 2023-05-25

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vill du ha ett jobb för att rädda de CSN-fria månaderna i sommar? Kanske vill du redan nu ha ett extrajobb för att dryga ut studentkassan? Kanon, då borde du läsa vidare!

Via vår satsning Students @ The Place söker vi nu studenter för sommarjobb i Stockholm. Det är en unik chans för dig som är student och vill sommarjobba, eller jobba extra redan nu i vår. Visst låter det bra?

Denna proaktiva annons är för dig som studerar och skulle vilja hitta ett sommarjobb inom serviceområdet. De lyckliga studenterna som går vidare i nästa steg i ansökningsprocessen kommer vi att matcha med flera spännande företag i Stockholm som söker uppbackning inom service i sommar. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!
Vi kommer att ta ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

Hur processen går till:

  • Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om att du vill sommarjobba (och kanske extrajobba lite nu under våren också).
  • Bifoga gärna en presentation om dig själv där du också beskriver vad du helst vill arbeta med.
  • Bifoga ditt CV.
  • Om vi fattar intresse för din profil kommer vi att höra vi av oss via mail, och sen du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor.
  • Hittar vi ett jobb som passar kommer vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens i sommar.
  • Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut bland kandidaterna!

Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

Inom serviceområdet finns det många olika typer av jobb men våra kunder söker vanligtvis personal som kommer att jobba som kundtjänstmedarbetare, receptionister eller kontorsassistenter. Specificera vad du helst skulle vilja jobba med, så försöker vi att matcha din profil med passande sommarjobb. Oavsett vilken typ av jobb du söker så är vårt syfte att du ska trivas och må bra på ditt jobb.

Kan ni garantera mig ett sommarjobb?

Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med rätt jobb. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!
Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Vi kommer att ta emot ansökningar under hela våren, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where Happy Work Happens

Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.
Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul.
Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Coordinator

Mer om Daniella