Hyresadministratör till Hemsö

Stockholms län Visstid 2024-03-22

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Har du erfarenhet av ekonomi och fastighetsbranschen och redo för en ny utmaning? Sök då detta uppdrag som Hyresadministratör till Hemsö!

Till vår kund Hemsö söker vi nu en hyresadministratör för ett konsultuppdrag på ca 1 år för att täcka upp för en föräldraledighet. I rollen som hyresadministratör kommer du att ingå i ett team på tre personer som tillsammans arbetar med administration och uppföljning gällande Hemsös kunders hyresavtal. På kontoret som ligger precis bredvid Humlegården med närhet till kollektivtrafik, shopping och trevliga restauranger arbetar ca 90 personer. För detta uppdrag ser vi gärna att du har några års erfarenhet från en liknade roll för att snabbare komma in i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 1år. Du blir anställd av oss på The Place men arbetar ute på Hemsö. Uppdraget är på heltid mån-fre 08:30-17:00 med möjlighet till flex och att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Önskad start i maj.

Arbetsuppgifter

I rollen som hyresadministratör kommer du att vara ansvarig för en egen region där du har ett kvalitetsansvar för hyresadministrationen samt uppföljning av hyres- och kundfordringar. Beroende på vilken region du kommer att ansvara för så kan det förekomma vissa resor till Hemsös andra kontor runt om i landet.

Som Hyresadministratör på Hemsö kommer du att:

 • Vara kontaktperson till förvaltare och hyresgäster gällande hyresadministrativa frågor
 • Registrera hyresavtal, tillägg, uppsägningar och överlåtelser
 • Hantera hyres- och kundfordringar
 • Hantera hyresaviseringar och fakturor kopplat till hyreskontrakt
 • Stötta och vara behjälplig i frågor gällande ekonomi
 • Hantera påminnelser, inkassoärenden och momsstatus
 • Arbeta med löpande registervård och kvalitetssäkring av information

Kvalifikationer

För att passa in i denna tjänst ser vi att du stämmer in på följande kvalifikationer:

 • Minst en gymnasial utbildning med inriktning ekonomi
 • Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med ekonomi, gärna kundreskontra
 • Några års erfarenhet ifrån fastighetsbranschen alt hyresjuridik
 • God systemvana och goda kunskaper i Excel
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Bra sifferminne

Personliga egenskaper

För den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen ställer höga krav på din sociala och serviceinriktade förmåga då du kommer att ha många interna och externa kontakter. Du sätter kundens behov i fokus och löser dina uppgifter på ett effektivt och flexibelt sätt. Du skaffar dig snabbt ett helhetsperspektiv genom din goda förmåga att planera och organisera dina arbetsuppgifter. Din samarbetsförmåga är mycket god och du anpassar dig och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vidare är du resultatinriktad och tar ansvarar för leveransen av dina egna mål och att de uppnås i tid.

Arbetstider/Varaktighet

Heltid, 38,5 h/v.
Start: Maj
Konsultuppdrag 12 månader

Företaget

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsö finns i Sverige, Tyskland och Finland. Hemsös verksamhet kännetecknas av långa hyresavtal och stabila hyresgäster. Tredje AP-fonden är majoritetsägare.

Intresse för tjänsten?

Sök tjänsten redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Hyresadministratör, ekonomiassistent, fastighetsbranschen, fastighetsjuridik, Hemsö, konsultuppdrag, The Place

 

 

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag