Innesäljare till NSG!

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Är du en duktig relationsskapare, som motiveras och drivs av att lyckas med affärer? Har du några års erfarenhet av försäljning och är nyfiken på finansbranschen? Läs då vidare!

Om rollen

På NSG får du chansen att utvecklas i din roll som säljare och jobba med både befintliga och nya kunder. Målet är att du kontinuerligt ska kunna upptäcka nya affärsområden och särskilt intressant just nu är att utforska potentiella kunder inom affärsområdet Invest, dvs. företag eller privatpersoner som vill investera i ädelmetallsbranschen. Du kommer att scouta och jobba med uppsökande försäljning både via telefon och ute på mässor och andra event. Du får ansvara för hela processen från lead till affär och tänka kreativt och utanför boxen för att hitta nya möjligheter. Du kommer huvudsakligen att arbeta i affärssystemet Pyramid och självklart kommer Linkedin att vara en viktig plattform.

Vi söker dig som är en riktig stjärna när det kommer till kundrelationer! Det spelar mindre roll var du fått din erfarenhet, kanske har du jobbat i butik, bank eller i supporten på Avanza eller Forex. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och önskar att du är en nyfiken och lyhörd person med mycket driv och viljestyrka! Vi ser att du är kommunikativ, social och har glimten i ögat men utför ditt arbete med struktur och stor professionalitet. Du är proaktiv och tar egna initiativ för att driva och utveckla arbetet framåt. På NSG får du möjlighet att prova dig fram och lära dig längs med resan.

I det svenska säljteamet har du två kollegor och i Finland ytterligare två säljkollegor. Du kommer att utgå från kontoret i Hägersten under kontorstid men mässor och resor förekommer. Fast lön tillämpas. 

Några kvalifikationer

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Några års yrkeserfarenhet av försäljning, gärna inom finans
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Ett intresse för finans och teknik
  • B-körkort

Låter tjänsten intressant? Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Vilka är NSG?

NSG är en av Nordens största aktörer inom raffinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör av ädelmetaller till guldsmeder, industri och investerare.

På NSG välkomnas du till ett familjärt och engagerat team på 30 personer som sitter i fina stora lokaler söder om stan, närmare bestämt i Västberga (intill Hägersten). Utöver kontor och mötesrum finns en trevlig lounge samt shuffleboard-plan för den som vill ta en match på lunchen. Från kontoret jobbar ni måndag till fredag – med lyxen att avsluta arbetsveckan redan kl. 15.00 på fredagar.

Tjänstens omfattning

Detta är en tjänst på heltid, 38h/v där du under de första 6 månaderna blir anställd som konsult via oss på The Place, därefter finns det möjlighet till en tillsvidareanställning hos NSG.
Du kommer att utgå från kontoret på Västberga Allé 36B i Hägersten.
Arbetstider 8-17 mån-tors och 8-15 fre. Tillträde snarast, med hänsyn till uppsägningstid

Obs! Bakgrundskontroll kommer att genomföras på slutkandidat och därför behöver du ha ett klanderfritt förflutet.

The Place – Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

Sökord: försäljning, innesäljare, finans, service, kundrelationer

 

 

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag