Junior redovisningsekonom till Solna

Stockholms län Visstid 2024-03-10

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker en analytisk och sifferkunnig Junior redovisningsekonom till vår uppskattade kund i Solna. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start den första april och sträcker sig över 5 månader med goda möjligheter till förlängning. Vår kund har ett modernt och trevligt huvudkontor i Solna, nära till shopping, gym och restauranger i Mall of Scandinavia samt vackra platser som Råstasjön och Lötsjön för promenader under vår och sommaren.

Rollen och uppdraget:

Rollen som junior redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande redovisningsarbete och övrig ekonomiadministration. Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning som består av 5 personer där ni dagligen samarbetar med varandra. Detta är en perfekt möjlighet för dig som nyligen examinerats inom ekonomi och vill skaffa dig värdefull erfarenhet.

Vi söker dig som är bra med siffror, organiserad och har ett starkt intresse för området.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Hantera alla bankkonton
  • Ansvara för bokföring av in- och utbetalningar
  • Hantera inkommande påminnelser och krav
  • Betala leverantörer
  • Samt andra förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Dina tidigare erfarenheter:

För att passa och trivas i rollen ser vi gärna att du har:

  • En kandidatexamen inom ekonomi eller liknande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

Meriterande är erfarenhet och intresse av redovisning eller finans.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag då vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetstid/Varaktighet:

Heltid med 40 timmar/vecka, arbetstiderna är 08.00-17.00 med möjlighet till flextid och distansarbete 2-3 dagar i veckan.
Uppdraget sträcker sig över 5 månader med start den 1 april 2024.

The Place – Where happy work happens.

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag