Kundservicemedarbetare till Bikelease

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-30

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vill du bli en del av Sveriges snabbast växande leverantör av förmånscyklar? Bikelease söker nu en ny stjärna till sitt kundserviceteam i Sickla, Stockholm. Om du brinner för kundservice, är administrativt flyhänt och har ett intresse för cyklar och hållbarhet så kan detta vara din drömposition!

Om rollen

Vi söker just nu efter en ny fantastisk medarbetare till Bikelease kundserviceteam. I rollen som kundservicemedarbetare hos Bikelease kommer du tillsammans med dina kollegor jobba för att ta deras service till nästa nivå. I rollen kommer du ha stort eget ansvar men samtidigt samarbeta tätt med andra kollegor. Du kommer att jobba i en varierad roll med kundservice och orderhantering. Du kommer även att jobba administrativt med supportärenden gällande förmånsfrågor, returer och reklamationer.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

 • Besvara kundförfrågningar via mejl och telefon
 • Hantera förmånsfrågor samt frågor kring leveranser, fakturor och produktinformation
 • Ge expertrådgivning om cyklar och tillbehör utifrån kunskapsnivå
 • Registrera och behandla ordar
 • Samarbeta med andra avdelningar att förbättra kundupplevelsen

Dina kvalifikationer

För att passa och lyckas i rollen ser vi gärna att du:

 • Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
 • Är duktig på att kommunicera, både på svenska och engelska
 • Har goda systemkunskaper
 • Om du också har tidigare erfarenhet av kundservice över telefon är det mycket meriterade

Det är även ett stort plus om du har intresse av cyklar och hållbarhet.

Vem vi tror att du är:

För denna roll är det inte bara dina tidigare erfarenheter som räknas, dina personliga egenskaper är lika viktiga!

För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att är en driven och positiv person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du vågar ta för dig och är flexibel för att ta emot andra arbetsuppgifter. Du är också en lagspelare och trivs i en miljö där alla arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Vidare är du kommunikativ och van vid många kontaktytor där du alltid strävar efter att leverera service på hög nivå. Och som du kanske redan förstått så tror vi att du kommer tycka att det är extra kul om du själv har intresse för cyklar och hållbarhet.

Om tjänsten

Du blir anställd hos Bikelease med sex månaders provanställning.

 • Start: Enligt överenskommelse, senast januari/februari.
 • Arbetstider: Heltid (40 tim/v) med arbetstider 8.00-17.00.
 • Placering: Du kommer att arbeta på Bikelease kontor i Sickla där du har möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vänta inte med att skicka in ansökan!

Om Bikelease

Bikelease är Sveriges snabbast växande leverantör av förmånscykel. Under år 2023 levererar Bikelease tusentals cyklar till nöjda medarbetare. Bikelease är administrativ partner med de främsta cykelföretagen i Sverige. Detta gör att Bikelease kan erbjuda Skandinaviens största utbud av cykel och alltid kan leverera 1000-tals cyklar – monterade & körklara direkt från eget lager.

På Bikelease får du möjligheten att vara en del av en miljövänlig och innovativ organisation. Här finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och du som anställd får ta del av attraktiva förmåner och rabatter på våra cykeltjänster.

Välkommen att läsa mer om oss på bikelease.se (https://bikelease.se/).

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Logo

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag