Kundservicemedarbetare till uppskattad kund i Sundbyberg!

Stockholms län Tillsvidare 2023-06-07

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Är du en servicestjärna som är ute efter ett nytt uppdrag? Vill du dessutom få chansen att arbeta på ett företag som drivs av kvalitet och hållbarhet! Då ska du läsa vidare!

Vår uppskattade kund söker nu efter sin nya stjärna inom kundservice. Här välkomnas du till en varm och härlig arbetsplats med högt i tak och en bra team-känsla. Andra fördelar är 37,5 timmars arbetsvecka, fri parkering, tillgång till gym i lokalen samt aktivitetsrum med exempelvis pingisbord.
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader med tillträde efter överenskommelse, men vi ser gärna att du kan starta tjänsten så fort som möjligt. Du kommer att arbeta som konsult via oss på The Place men vara placerad på vårt kunds kontor i Rissne, Sundbyberg.

Om rollen

Rollen som kundservicemedarbetare innebär ett ansvar för hanteringen av frågor från företagets kunder och återförsäljare. Du kommer att hantera ärenden via telefon, mail och i deras ärendehanteringssystem. De vanligaste frågorna som brukar inkomma är frågor kring fakturor, avtal och betalningar. Här kommer du tillhöra ett härligt team på 10 personer där ni tillsammans säkerställer en hög servicenivå och du kommer även att samarbeta med närliggande avdelningar för att leverera service i toppklass!

Vad vi tror att du har gjort tidigare

För att trivas och göra succé i rollen som kundservicemedarbetare så tror vi att du tidigare har arbetat med kundservice och att du har telefonen som ditt främsta verktyg. Vidare ser vi att du trivs att arbeta i system, är noggrann och kan ta dig an arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Du är också resultatinriktad med ambition att alltid leverera god kvalitet och service. Du är medveten om vikten av struktur och har ett öga för detaljer. För att passa in i teamet är det också viktigt att du är en person som är positiv, omtänksam, ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:

  • Några års erfarenhet inom kundservice
  • Gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller likvärdigt är meriterande
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom bank, försäkring eller finans
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag