Kundtjänstmedarbetare till Kista

Stockholms län Visstid 2024-04-17 | -1 dagar kvar

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Till vår fina kund i Kista söker vi nu en serviceinriktad och positiv kundtjänstmedarbetare. Företaget arbetar inom hälso- och sjukvårdsbranschen och ingår i en större internationell koncern och i rollen kommer du att arbeta du på deras nordiska avdelning. Du kommer att ansvara för kunder på den svenska marknaden och jobba tillsammans med fyra glada och stöttande kollegor.

Tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i det nordiska teamet och erbjuda förstklassig service. Deras kunder är bland annat sjukhus, landsting och företag som jobbar med vård men även en del privat personer. Du kommer att besvara frågor från kunder via mejl och telefon (ca 8–10 samtal/dag), tar emot beställningar, skapar och lägger upp ordrar och ser till att allting är korrekt upplagt i systemet. I rollen ingår det även viss retur- och reklamationshantering.

Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på The Place men arbetar ute på kundföretaget. Uppdragets längd är 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid 40tim i veckan och telefonlinjen är öppen 8–16. Önskad start är omgående.

Kvalifikationer

För att passa in i denna roll söker vi dig med följande bakgrund

  • Erfarenhet av arbete inom kundservice/kundtjänst/ordermottagning
  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Du har god systemvana och kunskaper i Officepaketet

Meriterande:

  • Erfarenhet av ERP-systemet Dynamics 365

Personligt

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är serviceinriktad, kommunikativ, orädd och driven. Du trivs bra i en roll där det är en mix av både kunddialog och administration. Din samarbetsförmåga är mycket god och du stöttar gärna upp dina kollegor likväl som du inte är rädd för att be om hjälp om det är något som du inte förstår. Vidare är du ansvarstagande, förändringsbenägen och ser till så att dina arbetsuppgifter inte blir liggandes. Du är också strukturerad och bidrar till ett positivt klimat.

Arbetstid/Varaktighet

  • Heltid (40h/v)
  • Konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning
  • Placering: Kista med möjlighet att arbeta hemifrån 1–2 dagar i veckan
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell kortare uppsägningstid

Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sök tjänsten

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag