Lagerchef till TK Elevator Koncernen

Stockholms län Tillsvidare 2024-05-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vill du ta nästa kliv inom lager och inköp? Sök då denna utvecklade roll!

TKE söker en ny lagerchef till deras lager i Stockholm. Lagret är deras centrallager för Stockholmsregionen när det gäller reservdelar av hissar och rulltrappor samt förbrukningsmaterial. I rollen ansvarar du för de operationella delarna av inköpet på lagret, in- och utleveranser, att tekniker förses med rätt utrustning när det gäller verktyg och kläder och att de återlämnas. Du ser även till att var sak har sin plats, att det är snyggt och prydligt i lokalen samt att riktlinjer och regler efterföljs.

I rollen ingår personalansvar över en medarbetare och du kommer att ha daglig kontakt med serviceavdelningen, hisstekniker och övriga avdelningar på företaget samt andra lager i både Sverige och Europa. Den nordiska inköpsavdelningen sitter på plats på huvudkontoret och du rapporterar du till Head of Supply Chain and Purchasing. Då företaget under de senaste åren förvärvat fem nya bolag finns goda utvecklingsmöjligheter och att växa i rollen. En perfekt chans för dig som vill utvecklas och ta nästa steg i arbetslivet.

På huvudkontoret i Norden sitter ca 50 medarbetare på avdelningar som försäljning, nyinstallation, HR och ekonomi. Lagret ligger i samma byggnad vilket gör att sammanhållningen är god mellan avdelningarna. Företaget arbetar i affärssystemet Visma och kommunikationen sker på både svenska och engelska. Parkeringsplatser och laddningsstolpar finns för dig som åker bil till arbetet i anslutning till lokalerna. På tisdagar serveras det en trevlig frukost för den som är hungrig.

Detta är en direktrekrytering där vi på The Place har hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos TK Elevator. Tillträde är snarast med hänsyn till uppsägningstid men vi ser gärna att du kan börja hos TKE så snart som möjligt. Arbetstider 7-16 med viss flexibilitet och du arbetar på plats på deras lager i Stockholm/Skärholmen.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagerchef kommer du att:

 • Vara ansvarig över TK Elevators centrallager
 • Arbeta med operativt inköpsarbete, inköps order och administration
 • Utrusta hisstekniker med rätt material och se till att materialet återlämnas
 • Hantera in- och utleveranser
 • Ha hand om inventeringar och att allt är i sin ordning
 • Ha daglig kontakt med kollegor och fraktbolag
 • Ha daglig kontakt med andra lager i Sverige, Spanien och Tyskland
 • Ha personalansvar över en medarbetare
 • Delta i förändrings- och förbättringsprojekt

Vem söker vi?

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är en person med mycket god serviceförmåga, har ett eget driv, en vilja och ett engagemang och ser möjligheter i stället för hinder. Du är en person som gillar att ha många kontaktytor och att vara spindeln i nätet. Du är lösningsfokuserad och är inte rädd för att kavla upp ärmarna. Du kan arbeta under stundtals högt tempo, är ordningsam och strukturerad. Vidare är du en social och glad person som är prestigelös, samarbetsvillig och bidrar till en trevlig stämning bland kollegor.

Kvalifikationer

För att lyckas och göra succé i rollen som lagerchef hos TK Elevator tror vi att du har:

 • Erfarenhet av lager, inköp, orderhanteringspunkter, inventeringar och administration
 • Mycket god serviceförmåga
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
 • Truckkort

Meriterande

 • Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse och kunskap inom området
 • Det är meriterande med en utbildning inom logistik, inköp eller likande

Låter det här som något som passar dig? Sök rollen! Vi tar emot ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. I processen genomförs personlighets- och logiskt test på kandidater samt utförs en bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om TK Elevators verksamhet

På TK Elevator strävar vi efter att göra städer till de bästa platserna att bo i genom att verka i en industri som förflyttar över 1 miljard människor varje dag. Vi utvecklar vår verksamhet genom att driva branschnormen och främjar en kultur av internt och externt samarbete. Vi bygger ständigt vidare på vår unika ingenjörskapacitet för att optimera befintliga, samt skapa nya produkter och lösningar för våra kunder, som tillgodoser verkliga mobilitetsbehov.

TK Elevator fokuserar på hiss- och rulltrappsmarknaden i Sverige. Verksamheten är indelad in nyinstallation, modernisering, service och reparationer. Vi profilerar oss även som ett företag med ett starkt fokus på hälsa och säkerhet. Nordic Lift ingår i TK Elevatorkoncernen sedan hösten 2022.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: TK Elevator, lageransvarig, lagerchef, inköp, lager, logistik, Stockholm, Skärholmen, The Place

Logo

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag