Juniora ekonomiassistenter sökes!

Stockholms län Tillsvidare 2023-11-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker nu efter dig som är nyexaminerad eller i början av din karriär inom ekonomi och som är redo för ditt nästa karriärsteg!

Har du precis tagit examen inom ekonomi? Vi söker ambitiösa och nyexaminerade ekonomer som vill ta sitt första steg in i arbetslivet. Vi välkomnar kandidater som har samlat på sig erfarenhet inom ekonomiområdet genom praktik, extrajobb eller andra relevanta aktiviteter under studietiden.

Denna proaktiva annons är för dig som är ny på arbetsmarknaden inom ekonomi eller har något års erfarenhet och skulle vilja hitta ett jobb inom det området. Vi får ständigt in nya, spännande uppdrag inom ekonomi. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!

Exempel på arbetsuppgifter inom ekonomi

  • Löpande bokföring och redovisning
  • Månad- och årsbokslut
  • Hantera- och bevaka fakturaflödet för kund- och leverantörsreskontra.
  • Analys- och prognosarbete
  • Övrig ekonomiadministration

Vem vi letar efter

Vi söker dig som har en stark analytisk förmåga, är noggrann och har en vilja att lära dig och växa i din roll. Du är självgående och kan ta initiativ samtidigt som du trivs med att arbeta i team och dela kunskap med dina kollegor.

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det går snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Ekonomi. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt möte.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag