Orderadministratör sökes till globalt företag i Finspång

Östergötlands län Visstid 2023-09-17

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Gillar du administration och är serviceinriktad? Har du erfarenhet av orderhantering och är tillgänglig omgående? Sök då detta uppdrag till vår kund i Finspång!

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu noggrann och driven orderadministratör. Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer att pågå fram till 31/5-2024 med goda chanser till förlängning.

Om rollen och uppdraget

Rollen innebär att hantera ordermottagning, klargöra scope, utföra orderadministration, planera och hantera returer samt ansvara för faktureringsprocessen. Som orderadministratör kommer du att vara en central punkt i flödet och samarbeta med externa gränssnitt som projektledning, leveranskoordinatorer, applikation och spedition, samt interna gränssnitt som laboratoriet, teknisk support, verkstaden och packning. Du kommer tillhöra en grupp på cirka 30 dedikerade medarbetare som arbetar med att färdigställa instrument och verktyg för nyinstallationer och service av vårt kundföretags turbiner.

Kvalifikationer

  • Vi söker dig som har erfarenhet av SAP, även om det inte är ett absolut krav.
  • Utbildning och erfarenhet inom logistik och planering är önskvärt.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från industri- eller tillverkningssektorn, särskilt inom den logistiska delen.

Dina personliga egenskaper

Dina tidigare erfarenheter är viktiga men i denna roll är dina personliga egenskaper av största vikt. Du är en person som trivs med att jobba tillsammans med andra och bidrar till en trevlig och produktiv arbetsmiljö. Vi uppskattar ditt förmåga att kommunicera och samarbeta effektivt med kollegor och kunder. Du är även noggrann, lättlärd och driven. 

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är omgående till och med 31/5–2024. Du utgår från kontoret i Finspång och det är ej möjligt att arbeta på distans.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag