Orderhanterare till Finspång!

Östergötlands län Visstid 2023-10-29

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vår kund är ett stort internationellt företag med kontor på flera orter i Sverige. Ett av dem ligger i Finspång och till det kontoret söker vi nu en noggrann och ansvarsfull orderhanterare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i oktober och kommer att pågå fram till och med 4/3-2024, med chans till förlängning.

Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll inom logistik och har ett intresse för system. I rollen kommer du arbeta med orderhantering i SAP och registrera masterdata för nya delar i SAP. Rollen är administrativ och det krävs att du är noggrann, analytisk och har en stor teknisk förståelse.

Vem vi tror att du är

Följande bakgrund tror vi är passande för att du snabbt ska komma in i rollen orderhanterare:

  • Utbildning inom logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av roller inom logistik och planering
  • Mycket goda kunskaper i SAP
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och ansvarsfull. Du har ett öga för detaljer men förstår också hur detaljerna passar in i helheten. Din kommunikativa förmåga är mycket god, vilket kommer krävas av dig i rollen för att kunna hantera många olika kontaktytor på daglig basis.

Tjänstens omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 40h/v med arbetstider 8-17 på vardagar. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. Önskad start är omgående till och med 4/3–2024. Du utgår från kontoret i Finspång.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: Orderhanterare, order, logistik, SAP, Finspång

The Place

Kontaktperson

Alexandra Ärlestål

Head of Talent Acquisition

Mer om Alexandra


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag