Sales Support inom finans till globalt företag i Umeå

Västerbottens län Visstid 2023-06-28

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Har du tidigare arbetat med avtalshantering och redovisning? Älskar du att ge service? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Just nu letar vi efter en talangfull individ som kan ansluta till vårt kundföretags team bestående av 5 personer med ansvar för verksamheten i Sverige, Norge och Finland. Som Sales Support kommer du att ansvara för att skapa rapporter och underlag i Excel till SFS säljare och leverantörspartners för olika typer av bonus- och splitutbetalningar. Detta innebär att du behöver ha en helhetsbild och kontrollera parametrar enligt system och samarbetsavtal. Du kommer även ha ansvar för fakturaregistrering, verifiering och matchning av fakturor för utbetalning, samt analys, avstämning och bokföring av bonusrelaterade avsättningar. Rollen inkluderar också support och administration för de nordiska länderna i samarbete med sälj- och finansavdelning samt partners.

Tjänsten är på heltid (40h/v) med start i början av augusti och sträcker sig fram till den 30/7 2024. Du blir anställd som konsult via oss på The Place. För rätt person finns det goda chanser till förlängning av uppdraget.

Tidigare erfarenheter

  • Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande utbildning på universitetsnivå eller yrkeshögskola
  • Erfarenhet av arbetsuppgifter relaterade till avtalshantering och redovisning
  • 1-4 års erfarenhet från liknande roll eller som redovisningsekonom
  • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift (arbetsspråk är engelska)
  • Mycket goda kunskaper i Excel

Meriterande:

  • Erfarenhet från arbete inom bank- och finansverksamhet
  • Erfarenhet från tillverkningsindustrin
  • Erfarenhet av internationell verksamhet

Hur vi tror att du är som person

Som person är du strukturerad och drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål, samt att vara en del i ett mindre team. Du visar ett tydligt engagemang och har viljan att lära dig nya saker. Vidare besitter du mycket god analysförmåga där du lätt förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt. Du är kommunikativ och serviceinriktad, där du har förmågan att kommunicera tydligt och med en mycket god känsla för detaljer och noggrannhet. Vi söker efter en driven person som tål, (och kanske till och med trivs med?) högt tempo under vissa perioder.

Arbetstid/Varaktighet

Konsultuppdrag via The Place
Uppdragsperiod: 1 augusti – 30 juli 2024
Heltid: 40h/v
Ort: Umeå

Tycker du rollen känns intressant och passar in på dina tidigare erfarenheter? Kul! Då skulle jag rekommendera dig att söka tjänsten redan i dag då vi jobbar med löpande urval!

Om vår kund

Vår kund är en av de ledande aktörerna inom företagsfinansiering i Norden som omfattar leasing, hyra och lån. I den nordiska verksamheten är de ca 190 kollegor och är baserade i Stockholm, Umeå, Malmö, Göteborg, Helsingfors och Oslo.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

The Place

Kontaktperson

Daniella Edholm är Talent Acquisition Partner på The Place.

Daniella Edholm

Talent Acquisition Partner

Mer om Daniella


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag