Serviceplanerare till globalt bolag

Stockholms län Visstid 2024-04-19

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker en serviceplanerare till ett globalt företag söder om Stockholm. Ansök idag då vi gör urval löpande!

Vill du jobba som serviceplanerare på ett marknadsledande bolag? Kul, om du behärskar engelska bra och dessutom skulle beskriva dig själv som lösningsorienterad så är detta ett jobb du ska söka! Detta är ett konsultuppdrag på heltid med chans till förlängning. 

Om rollen

Till vår kund i södra Stockholm söker vi nu alltså en serviceplanerare. Du som kommer få detta jobb kliver in på en arbetsplats med trevliga kollegor, bra förmåner samt en rolig och dynamisk roll. Som servicetekniker på detta företag är det en stor fördel om du trivs och växer i en koordinerade roll med många kontaktytor. Du kommer att bli del av ett team med andra serviceplanerade, och det är till er som kunderna inkommer med underhåll- och serviceärenden.

Det är viktigt att du gillar att lösa kunders problem, samtidigt som att du är bra på att koordinera och kommunicera internt med serviceteknikerna och andra kollegor. Som serviceplanerare ansvarar du också för att följa upp ärendet och samarbetar med såväl servicetekniker som serviceadministration.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Serviceplanerare kommer du bland annat att:

  • Ta emot serviceärenden från kunder, såväl akuta som mer långsiktiga
  • Planering, bokning och koordinering mellan kund och servicetekniker
  • Följ upp ärendet och kommunicera till berörda parter

Kvalifikationer & erfarenheter

  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Goda systemkunskaper
  • Meriterande om du behärskar danska och/eller norska
  • Meriterande: Erfarenhet av service via telefon och mail

Vem vi tror att du är

Vi tror att du som läser denna annons är en lösningsorienterad och flexibel person. Du behöver nämligen vara beredd på att omprioritera och ha en koordineringsoförmåga utifrån kundernas utmaningar. Vidare tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll tidigare: kanske som serviceplanerare, eller en annan koordinerande roll i kombination med service eller schemaläggning.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (37,5h/v), där du initialt är anställd av The Place under de första 6 månaderna. Därefter finns det chans till övertag. Företaget har kollektivavtal och har flera andra fina förmåner som vi gärna vill berätta mer om för dig.

Omfattning: Heltid (37,5 h/vecka) med fasta arbetstider. 7.30/8.00-16.30
Arbetet sker på plats på kontoret
Anställningsform: Konsultuppdrag på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning.
Önskat startdatum: Omgående

Passar beskrivningen in på dig? Det hoppas vi så klart att den gör! Tveka i så fall inte att skicka in din ansökan. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

 

The Place

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag