Team Lead Key Account Manager till Bikelease!

Stockholms län Tillsvidare 2024-01-19

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Vi söker en Team Lead Key Account Manager på heltid till Bikelease i Nacka! Start så snart som möjligt.

Har du ett starkt engagemang för hälsa, rörelse och friskvård och en talang för att bygga fina kundrelationer? Vill du testa försäljning på ett nytt sätt och för en organisation som gör bra för samhället och individen? Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Om rollen och ditt ansvar

Du kommer att ingå i ett härligt och sammansvetsat gäng på totalt 15 personer där du i nuläget blir en av fyra säljare. Som säljare på Bikelease jobbar du främst med att söka upp och ta hand om inkommande leads från företag i olika storlekar, bokar digitala som fysiska möten med potentiella kunder, berättar om Bikelease erbjudande om förmånscyklar och ror affären i hamn!

Som Team Lead kommer du att ha ett övergripande ansvar för gruppen och se till att ni gemensamt jobbar effektivt och målinriktat. Du säkerställer att all information ligger rätt i ert CRM-system, håller i veckomöten samt peppar och motiverar dina kollegor framåt! Du kommer att jobba lika mycket operativt med försäljning men ansvarar samtidigt för administration av försäljningssiffror och uppföljning mot den gemensamma budgeten. På Bikelease arbetar man med fast grundlön samt mot en provisionsmodell som alla säljare får ta del av vid ny vunnen affär.

Dina huvudsakliga ansvarsområden

  • Arbeta med försäljning, boka kundmöten, offerera och administrera
  • Hålla i veckomöten, coacha och peppa dina kollegor
  • Vara CRM-superuser och följa upp försäljningsmål

Vem tror vi att du är?

Du har förmodligen några års erfarenhet av försäljning och känner dig säker på hur man jobbar framgångsrikt med en affär från ax till limpa. Har du tidigare erfarenhet av säljcoachning är det starkt meriterande! Vi värdesätter mest ditt engagemang och ambition samt bevisad färdighet inom försäljning. Du är självklart en målinriktad person, naturligt öppen och social men samtidigt ödmjuk som motiveras mer av teamets än den individuella prestationen.

Det är inte ett måste att vara intresserad av cyklar eller friskvård, men det är klart meriterande om du har ett engagemang för sport eller hälsa då det sannolikt lyser igenom i dina säljpitchar!

Varmt välkommen med din ansökan!

Praktisk information

Detta är en direktrekrytering till Bikelease med 6 mån provanställningsperiod.
Tjänsten är på heltid med kontorstider 8-17. Du kommer att utgå från kontoret på Fannys Väg 3 i Nacka, Stockholm. Möjlighet till flextid och hybrid arbetsmodell. Start så snart som möjligt.

Om Bikelease

Bikelease är Sveriges snabbast växande leverantör av förmånscykel. Under år 2023 levererar Bikelease tusentals cyklar till nöjda medarbetare. Bikelease är administrativ partner med de främsta cykelföretagen i Sverige. Detta gör att Bikelease kan erbjuda Skandinaviens största utbud av cykel och alltid kan leverera 1000-tals cyklar – monterade & körklara direkt från eget lager.

På Bikelease får du möjligheten att vara en del av en miljövänlig och innovativ organisation. Här finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och du som anställd får ta del av attraktiva förmåner och rabatter på våra cykeltjänster. Välkommen att läsa mer om oss på bikelease.se (https://bikelease.se/).

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag – och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

 

Sökord: innesäljare, Key account Manager, säljare, teamleader, cyklar, hälsa, sport

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag