Teknisk handläggare sökes!

Stockholms län Visstid 2023-10-01

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Nu söker vi dig som vill kombinera dina kunskaper inom elteknik med din administrativa förmåga! Bli vår kunds tekniska handläggare och sök tjänsten nu på en gång!

Vårt kundföretag som är en välkänd myndighet söker en teknisk handläggare till deras kontor i Sundbyberg. På företaget arbetar ca 700 medarbetare, de flesta på kontoret i Sundbyberg men även på kontoren i Sundsvall och Sollefteå.

Om rollen

I rollen ansvarar du för att ta emot, behandla och svara på inkomna ärenden och förfrågningar. Du samarbetar internt för att få in information och remissa ärenden. Ärendena handlar ofta om förfrågningar från externa parter som myndigheter, entreprenörer eller fastighetsägare. Ofta gäller ärendena korsningar med eller byggnationer i närhet av våra kraftledningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen:

  • Handlägga och administrera inkomna ärenden gällande förändringar i kringliggande anläggning
  • Svara på internremisser samt frågor från allmänheten
  • Besvara och löpande följa upp varje ärenden
  • Ansvara för att i aktuellt ärende upprätta svar tillsammans med underhållsingenjörerna och tekniskspecialister

Vem vi tror att du är?

För att lyckas och göra succé i rollen, tror vi att du har följande bakgrund:

  • Eftergymnasial utbildning inom elteknik, ingenjör, eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom kraftledning/kabelteknik eller jordningsteknik
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete inom kraftledning, station eller kabel eller annat eltekniskt område
  • Minst 2 års erfarenhet av handläggning och/eller ärendehantering
  • Minst 2 års erfarenhet av uppdrag med interna och externa kontaktytor
  • Minst 2 års erfarenhet av uppdrag där kartor och ritningstolkning varit del av uppdraget
  • Minst 3 års erfarenhet av Office-paketet

Har du erfarenhet av ArcGis Pro/Online, IFS, W3D3, ServiceNow och/eller har erfarenhet av arbeten med jordningsteknik är det meriterande.

Vi tror att du är en målinriktad och självständig person med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta i grupp. Du är flexibel och anpassningsbar och har lätt för att skapa förtroende. Vidare är du utåtriktad och tydlig i din kommunikation och har en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag på heltid via oss på The Place med start 1 oktober. Uppdragsperioden sträcker sig till september 2025 med goda chanser till förlängning. Du utgår från kontoret i Sundbyberg, med viss möjlighet till distansarbete. Du arbetar vardagar mellan 8-17 med möjlighet till flexibilitet.

The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: Teknisk handläggare, teknisk koordinator, ärendehantering, ingenjör, elteknik, elektriker

 

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag