Transportplanerare till BSH

Stockholms län Visstid 2023-07-20

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
Logo

Ser du lösningar när andra ser problem? Brinner du för service och söker efter nästa steg i karriären? Vi har en grym möjlighet för dig! Bli BSH Nykvarns nya Transportplanerare!

Till vår fina kund BSH söker vi nu en Transportplanerare med start omgående fram till slutet på augusti med stora chanser till förlängning. Detta är en perfekt tjänst för dig som antingen studerar eller för dig som vill utvecklas vidare på en ny arbetsplats och få in en fot i ett spännande företag.

BSH är en internationell koncern med kontor i Nykvarn, strax utanför Södertälje. Med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau är de innovationsledaren inom hushållsapparater. Här välkomnas du in i ett innovativt och progressivt företag som värnar om sina anställda.

Om rollen

Som transportplanerare kommer du att ha en central roll hos BSH som har sitt kontor och lager i Nykvarn. Dina ansvarsområden kommer att inkludera kontakter med kunder, försäljare och speditörer, orderhantering inom SAP och/eller andra transportsystem. Du kommer även arbeta med inmatning och hantering av reservationer och lastutnyttjande, hantering av fakturor och fraktdokument, samt andra administrativa uppgifter.

Arbetet kommer att ske på plats på BSH lokaler som ligger i Nykvarn, med arbetstider mån-fre, 8-17. Tjänsten som Transportplanerare är ett uppdrag över sommaren, därefter finns det goda chanser till förlängning på deltid. Det är på heltid med start i omgående t.om 18/8-2023 Du blir anställd som konsult via The Place.

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen ser vi gärna att du:

  • Studerar, är ny examinerad eller har några års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Kunskaper i tyska och andra skandinaviska språk är meriterande.
  • Erfarenhet av SAP är starkt meriterande.

Vem vi tror att du är

För att trivas i denna roll bör du vara en positiv lagspelare som motiveras av nya utmaningar. Du är en problemlösare och har en förmåga att snabbt lära dig nya saker. Med din välorganiserade och analytiska natur har du ett öga för detaljer och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet.

Stämmer det här in på dig? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

The Place – Where happy work happens
Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: transport, nykvarn, backoffice, logistik, student, planering

Logo

Kontaktperson

Sara Giordano är Talent Acquisition Partner på The Place.

Sara Giordano

Talent Acquisition Partner

Mer om Sara


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag