Vi söker dig som vill jobba med logistik!

Stockholms län Visstid 2023-11-11

Hoppsan!

Du har tyvärr kommit till en jobbannons som redan blivit tillsatt. Men du har tur - The Place har många andra spännande jobb att söka!

Sök en liknande tjänst
The Place

Vi söker dig som vill jobba med logistik och har bred erfarenhet inom området! Är du dessutom tillgänglig omgående? Se hit!

Vi är glada att se en ökad efterfrågan från våra kunder som söker kompetens inom logistikområdet. Därför söker vi nu dig som har god erfarenhet inom logistik och transport och som är redo för nya utmaningar!

På The Place hjälper vi våra kunder både med rekryteringsuppdrag och när de behöver en grym konsult under en period. Skulle du vara intresserad av att bli en del av vårt kompetensnätverk? Då är första steget att du svarar på den här annonsen!

Notera att annonsen är en intresseanmälan till framtida kommande uppdrag och avser inte ett specifikt uppdrag eller roll.

Kvalifikationer

Just nu söker vi dig som har mycket goda kunskaper inom följande områden och vill arbeta som konsult via oss på The Place och kan börja relativt omgående.

  • Logistik och transport
  • Orderhantering
  • Import och export
  • Tull- och frakthantering
  • Kund- och leverantörskontakter och kontakt med transportörer
  • Kritiska transporter och farligt gods
  • Systemkunskaper kopplat till logistikflödet
  • Flytande i engelska och svenska
  • Statisk, uppföljning och leveransbevakning

Vilka områden har du arbetat med tidigare? Vad vill du göra i framtiden? Berätta gärna i din ansökan! Har du specifika önskemål om geografiskt område, bransch, heltid eller deltid eller annat, skriv gärna det i din profil så kan vi hjälpa dig till ditt nästa gig!

Hur processen går till
Det första steget är att du skickar in din ansökan, det går snabbt, ladda upp ditt CV och fyll i hur vi får tag på dig. Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom Supply Chain. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?
Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr.

Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

 The Place – Where happy work happens

Låter detta intressant? Bra – du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: The Place, logistik, logistikplanering, orderhantering, frakt, tull, import, export, system.

The Place

Kontaktperson

Maria Blom är Talent Acquisition Partner på The Place.

Maria Blom

Talent Acquisition Partner

Mer om Maria


 

The Place: Auktoriserat rekryteringsföretag

The Place: Auktoriserat bemanningsföretag