Jobba med Supply Chain, logistik och inköp

Är du verksam inom Logistik, Inköp & Supply Chain och söker nytt jobb? Vi har en hel del lediga tjänster för dig.

Lediga jobb

Våra lediga tjänster

Söker du nytt jobb inom Supply Chain, logistik eller inköp? Vilken tur att du hittade hit! Vi har riktigt spännande tjänster ute för dig som söker nya utmaningar. Hittar du inte ditt drömjobb i vår lista kan du alltid skicka in en spontanansökan.

Just nu!

Vi söker juniora medarbetare inom inköp och logistik!

Är du ny på arbetsmarknaden? Eller tar du kanske examen snart? Perfekt! Just nu söker vi juniora medarbetare inom inköp och logistik till spännande uppdrag runt om i Sverige.

Vi kommer att ta ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

Jobba inom Logistik & Supply Chain i Stockholm

Vill du jobba med Logistik & Supply Chain eller Inköp i Stockholm? Då har du kommit rätt! Logistik, Inköp och Supply Chain är ett av våre tjänsteområden där vi är verksamma, och vi hittar gärna din nästa roll!

Som verksam inom logistikbranschen har du koll på helheten och är administrativt lagd, och du är såklart bra på att strukturera. 

Vill du se fler jobb än bara lediga tjänster inom Logistik & Supply Chain? Gå till alla lediga jobb.

Lediga tjänster inom Logistik och Supply Chain

Vi får ständigt in nya tjänster inom Logistik och Supply Chain för dig att söka. Vare sig du är junior eller senior så finns det något för dig! Och har vi inte något ute just nu som skulle passa dig så kan du alltid skicka in ditt cv proaktivt, så att vi så snabbt vi får in en ny roll inom logistik och supply chain kan matcha dig!

Söker du lediga jobb inom Logistik eller Supply Chain i Stockholm?

Vill du ha ett jobb inom Logistik och Supply Chain i Stockholm? Är du en strukturerad och noggrann person som har bra koll helt enkelt? Vad bra! Sök då ett jobb inom Supply och Logistik hos The Place! De senaste åren har vi tillsatt många olika och spännande roller som t.ex. Supply Chain Manager, Logistiker och Demand Supply Manager (och mycket mer!)

Lediga jobb Inköp

Vill du jobba som strategisk inköpare, inköpsassistent inköpschef eller operativ inköpare? Då har du kommit rätt! Vi har lediga roller inom inköp som bara väntar på att du ska söka till dem. För dig som är strategisk, noggrann och gillar att ha många bollar i luften. Inköp är en spännande bransch där det gäller att ha koll på helheten. Spana in våra tjänster eller skicka in en spontanansökan idag.! 

Öppen ansökan: Supply Chain @ The Place

 The Place <3 Logistik, Supply Chain och Inköp

Söker du jobb inom Logistik och Supply Chain men hittade inget ledigt jobb som passsade just nu? Skicka in en spontanansökan till vår hub Supply Chain @The Place! Vi går dagligen igenom våra ansökningar. Det bästa med att du registrerar ditt cv i vår databas är att du är sökbar för framtida uppdrag – så om vi hittar ett jobb som skulle kunna matcha din profil kan du bli kontaktad före alla andra! Bra va? 

Söker du gigjobb inom Supply Chain, Logistik eller Inköp? 

Är du konsult/frilansare och söker gig inom inköp, logistik och Supply Chain? Vårt nätverk inom Supply Chain växer och därför söker vi konsulter till befintliga och framtida uppdrag runt om i Sverige. 

Jobba som underkonsult via The Place!

När du jobbar som underkonsult fakturerar du oss från eget företag. Du väljer själv vilka uppdrag du vill tacka ja eller nej till. För många innebär det större frihet och flexiblare arbetstid. 

Som underkonsult på The Place erbjuds du en rad förmåner. Förutom att du blir en del av vårt växande nätverk, så får du: 

💜 Hjälp med att hitta passande uppdrag

💜 Möjlighet att introduceras till spännande företag i branschen 

💜 Kompetensutveckling och rådgivning 

💜 En Worklife Partner 

Vill du vara en del av vårt vassa nätverk? Vi hoppas det! 

Logistik och inköp

Maria Blom

Maria är rekryteringskonsult och specialist inom Supply Chain. Hon har ett vasst nätverk av kunder och företag inom inköp, logistik och Supply Chain, och ser till att rätt person hamnar på rätt plats. Med tydliga visioner om vilka kompetenser och egenskaper du bör prioritera att rekrytera skapar Maria träffsäkra matchningar.

Vill du jobba med logistik, supply chain eller inköp? Då är det mest troligt Maria du kommer vara i kontakt med.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb