Finsktalande Kundservicemedarbetare Jobb

Moi! Kan du finska och vill jobba med kundservice? Kanon! The Place har ständigt behov av finsktalande kundservicemedarbetare. Sök jobb via The Place idag!

Lediga jobb kundservicemedarbetare – Finsktalande

Sök jobb som finsktalande kundservice-medarbetare

Kan du finska? Trivs du med att jobba med service och kundtjänst? Grattis! Du är riktigt eftertraktad på arbetsmarknaden. Sök bland våra lediga tjänster för finsktalande medarbetare här!

Jobba som finsktalande kundservicemedarbetare i Stockholm

Vi får ständigt in nya jobb för finsktalande kundservicemedarbetare. Du som hanterar det finska språket och har en känsla för service är alltså riktigt eftertraktad på arbetsmarknaden!

Vill du jobba med kundservice på finska? Sök bland våra lediga tjänster för finsktalande kundservicemedarbetare på Lediga jobb administration och Kontor! Här lägger vi upp våra jobb, och listan uppdateras hela tiden. 

Inget jobb för finsktalande kundservicemedarbetare ute just nu? Don’t worry!

Vi söker väldigt ofta Finsktalande personer på The Place, och registrerar du ditt CV i vår databas får du en stor fördel i jobbmatchningen. Då kan vi snabbt kontakta dig så fort vi får in ett jobb som matchar dig och din profil, och du kan bli erbjuden tjänsten snabbare än alla andra!

Klicka här för att registrera ditt CV i The Place kandidatdatabas

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb