The Place – Lediga jobb hos olika jobbsajter

Vi hittar talangerna till våra uppdrag främst via vår egen kandidatdatabas men också via olika jobbsajter i Stockholm – här är några av jobbsajterna vi samarbetar med. Vi publicerar också våra jobb bland Arbetsförmedlingens jobb.

Hitta lediga jobb

Sök bland våra lediga jobb inom ekonomi, administration och kommunikation.

Vi jobbar proaktivt och kandidatdrivet

The Place är ett rekryterings- och konsultföretag med matchningen i högsta fokus. Det som genomsyrar hela vår verksamhet är att rätt talang ska hamna på rätt arbetsplats.

För att alltid ligga steget före och se till att vi har rätt talang när rätt uppdrag kommer in arbetar vi med proaktiva jobbintervjuer och mycket research efter rätt kandidater. Detta gör vi främst genom vår egen hemsida och kandidatdatabas men vi söker även kandidater via till exempel Monster, Careerbuilder och Arbetsförmedlingen. Vi brukar även marknadsföra våra annonser på sociala medier, och lägger ut dem på vår facebook, linkedin eller instagram. Läs mer om hur vi rekryterar här.

Hitta jobbet för dig

♦ Se alla lediga jobb

Registrera ditt CV i vår kandidatdatabas 

Lediga jobb publiceras på flera ställen

The Place samarbetar med olika partners och jobbsajter för att alltid hitta rätt kandidater till våra lediga uppdrag. Vi publicerar lediga jobb hos arbetsförmedlingen men också via partners som Metrojobb, Blocket Jobb, Indeed jobb, Careerbuilder och Monster.

Vi väljer våra samarbetspartners med stor omsorg och utvärderar hela tiden träffsäkerheten i dem. Matchningen mellan kandidat och företag är den viktigaste frågan för oss och vi vill därför skanna av marknaden ordentligt. Att hitta rätt jobb är ibland en utmaning och vi vill därför synas på fler sajter än bara Arbetsförmedlingens lediga jobb. 

Exempel på jobbsajter där vi publicerar våra jobb:

The Place kandidatdatabas

Det är alltså många fantastiska kandidater som hittar till oss via sidor som Blocket jobb, Metro jobb och självklart bland Arbetsförmedlingen lediga jobb – eftersom vi publicerar våra uppdrag på jobbsajter likt dessa. Det är ett sätt för oss att nå ut till de talanger vi söker efter. Vi konkurrerar inte med dessa jobbsajter eftersom alla jobb söks via vår hemsida. Oavsett om talangen hittar till oss via Arbetsförmedlingens jobblista eller från till exempel Blocket jobb så söks tjänsten via oss.

Då The Place är verksamma i Stockholm och kringliggande orter, så syns våra jobb bland just Arbetsförmedlingens lediga jobb i Stockholm. Detsamma gäller förstås Monster, Careerbuilder eller andra stora jobbsajter som vi samarbetar med.

Andra samarbeten

Vi på The Place vill vara i framkant när det gäller sätt att hitta de bästa kandidaterna, och har samarbeten med moderna och digitala företag som hjälper oss att uppnå detta. Till exempel Let’s Gig, som är en helt ny plattform för Sveriges alla högskole- och universitetsstudenter. Vi har även ett samarbete med JobAgent, där du inte söker jobb – jobben söker dig!

Har du funderingar kring hur vi arbetar med olika jobbsajter samt Arbetsförmedlingens lediga jobb, är du mer än välkommen att kontakta oss på hej@theplace.se

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb