Koordinator jobb Stockholm

Hitta jobb som Koordinator i Stockholm! The Place har lediga koordinatorjobb för dig som vill jobba med administration. Sök ledigt jobb koordinator inom eller registrera CV!

koordinator jobb stockholm

Sök lediga jobb koordinator

Söker du en koordinerande administrativ roll kan du hitta ditt nästa jobb som koordinator i Stockholm hos oss på The Place. Hitta lediga jobb i listan på vakanta tjänster inom administration och kontor.

Lediga jobb koordinator Stockholm

Är du en person som gillar att vara spindeln i nätet och hålla ordning på saker och ting. Kanske tycker du planering är roligt och att koordinera uppgifter, aktiviteter eller andra saker?

The Place är specialiserade på att matcha kompetens och företag. Hitta jobb som koordinator i Stockholm via oss på The Place. Vi har jobb inom kontor och administration i Stockholm omnejd för dig som söker koordinator jobb eller liknande.

→ Se lediga koordinator jobb & andra administrativa roller

Registrera CV för framtida koordinator jobb

Du kan också uppdatera din CV-profil i vår kandidatdatabas för framtida lediga koordinator jobb. Det gör du via länken här nedan:

Registrera CV för koordinator jobb eller andra tjänster

Kanske ringer en rekryterare från The Place redan imorgon för en intervju för ett ledigt jobb som koordinator i Stockholm?

Koordinator arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för en som jobbar som kooridnator kan skilja sig mycket. Gemensamt är att det är en planerande och administrativ roll. Som koordinator kan du ansvara för bokningar, dokumentation och ofta är tjänsten förknippad med kundkontakt. 

Det krävs ofta goda kunskaper i officepaketet för att klara jobbet som koordinator bra. Utbildningskrav kan variera från tjänst till tjänst men ofta kan en gymnasieutbildning räcka för att jobba som koordinator. 

Jobba som koordinator i Stockholm

Det är inte alltid det lättaste att hitta koordinator jobb i Stockholm. Fördelen med att registrera sig hos oss är att våra rekryterare är fantastiska på att hitta rätt talang i vår kandidatdatabas för rätt koordinatorjobb. Vi får in kooridnator-uppdrag som sträcker sig över Storstockholm. Ibland är det till exempel jobb som koordinator i Sollentuna, ibland koordinatorjobb i Stockholm city och ibland kan det handla om ett jobb som koordinator i Nacka.

Välkommen att registrera ditt CV här: Registrera CV koordinator. Glöm inte att berätta att du vill jobba med en koordinerande tjänst. Berätta också om du kan tänka dig koordinator jobb i hela Stockholm eller om du är begränsad till att jobba på specifik ort som koordinator.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb