Marknadsassistent jobb Stockholm

Hitta jobbet som marknadsassistent i Stockholm via The Place. Vi har lediga jobb inom marknad och kommunikation och vill komma i kontakt med marknadsassistenter på jakt efter nya uppdrag. Sök ett ledigt marknadsjobb eller registrera ditt CV för kommande lediga jobb som marknadsassistent.

Marknadsassistent jobb stockholm

Hitta jobb som marknadsassistent

Är du kreativ och brinner för att jobba med marknadsföring och kommunikation? Sök då en ledig tjänst som marknadsassistent och påbörja din resa inom kommunikationsbranschen. Hitta ditt nya jobb som marknadsassistent i Stockholm bland våra lediga jobb.
Lediga jobb Marknad

Jobba som marknadsassistent i Stockholm

Drömmer du om en karriär inom marknadsföring och vill nu få en fot in på ett företag som marknadsassistent i Stockholm? The Place har lediga jobb som marknadsassistent över hela Stockholm.

På The Place är vi specialister på att rekrytera marknadsassistenter i Stockholm samt andra spännande titlar inom marknad och kommunikation.

Se våra lediga jobb inom marknad i Stockholm

Registrera dig för nya marknadsassistent jobb 

Om du inte skulle hitta det marknadsassistent jobb som du söker, kan du registrera ditt CV i vår kandidatdatabas för framtida jobb som marknadsassistent. Våra rekryterare är experter på att matcha kompetens med intressanta företag. Registrera därför ditt CV som marknadsassistent och berätta om dig, dina erfarenheter och vilka jobb du är intresserad av – så kan du inom kort få träffa en rekryterare för att diskutera jobbmöjligheter som marknadsassistent.

Registrera CV här – för lediga jobb marknadsassistent

Vad gör en marknadsassistent?

Att jobba som marknadsassistent är en strålande merit för dig som vill göra karriär inom marknad och kommunikation. Det är en dörröppnare för en framtida karriär som till exempel kommunikatör, marknadskooridnator eller marknadsförare.

En marknadsassistents arbetsuppgifter kan variera stort. Arbetsuppgifterna kan till exempel innefatta: sociala medier, bildhantering, redaktionella uppdrag, design och layout av tryckmaterial, mässuppdrag, uppdateringar hemsida och webbshop, SEO-optimering, webbanalyser – och mycket annat. Rollen som marknadsassistent kan alltså variera väldigt mycket.

På The Place jobbar vi långsiktigt och tar gärna del av var du ser dig själv i framtiden, även om du inte aktivt söker nytt jobb just nu. För rätt marknadsassistentkandidat ser vi gärna ett långt samarbete där vi kan hitta nya, spännande kommunikationsuppdrag för en framtida karriär. Kanske vet du redan idag att du i framtiden vill jobba strategiskt eller operativt med kommunikation, inhouse eller externt som konsult – kanske inom e-handel eller varför inte som SEO-expert? Yrket är väldigt brett och därför är en roll som marknadsassistent en strålande start – då den ofta innefattar många olika typer av uppgifter.

Urval av programvaror en marknadsassistent jobbar med

Som vi redan nämnt kan jobbet som marknadsassistent och dess arbetsuppgifter skilja sig från företag till företag. Här är ett urval av program som kan vara aktuella för en marknadsassistent:

CMS-sytem: WordPress, EPiserver, Joomla

Officepaketet brukar vara ett krav att behärska för marknadsassistenter.

Adobe-programmen som Indesign, Photoshop och Illustrator

Sociala kanaler och deras tillhörande adminverktyg

Mailhantering (som nyhetsbrev) kan ske via till exempel Mailchimp.

Hitta ditt nya jobb som marknadsassistent i Stockholm via The Place. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig som letar lediga jobb som marknadsassistent i Stockholm! 

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb