en bild

Ekonomichef jobb Stockholm

Redo för en ny utmaning som ekonomichef? Placera Personal har lediga jobb för ekonomichefer i Stockholm. Hitta jobb som ekonomichef eller liknande seniora tjänster inom ekonomi.

Lediga jobb för ekonomichefer i Stockholm

Letar du efter nya, spännande utmaningar som ekonomichef? Placera Personal har lediga tjänster för dig som söker nytt jobb som ekonomichef och vill jobba i Stockholm med omnejd.

Sök i listan → Lediga ekonomijobb i Stockholm

Om vi för tillfället inte har ett ledigt jobb som ekonomichef som matchar dina kompetener, är du mer än välkommen att registera ditt CV i vår kandidatdatabas för kommande lediga tjänster som ekonomichef. Då kan våra rekryterare ta kontakt med dig när en spännande tjänst kommit in.

Registrera CV för jobb som ekonomichef

Olika jobb för ekonomichefer

Vi får löpande in olika jobb för ekonomichefer, med olika erfarenhetskrav och inom olika kompetensområden. En del tjänster innefattar personalansvar och är mer seniora ekonomichefstjänster. Andra roller kräver inte lika lång erfarenhet som ekonomichef. Så oavsett om du har jobbat som ekonomichef tidigare med stort personalansvar, eller om du känner att du vill ta ett kliv i karrären och jobba som ekonomichef - så ser vi gärna att du registerar ditt CV hos oss.

Att jobba som ekonomichef

Att arbeta som ekonomichef innebär mycket ansvar och rollen är oftast en nyckelposition på företaget. För att lyckas i rollen krävs ofta en bred erfarenhet som ekonom, controller, CFO eller liknande roller. 

Som ekonomichef ansvarar du för företagets ekonomi och bär personalansvaret för de medarbetare som jobbar på ekonomiavdelningen. Jobb som ekonomichef kan se väldigt olika ut beroende på företagets och ekonomiavdelningens storlek. Ekonomichefens arbetsuppgifter kan därför variera stort.

Inom ekonomiansvaret ligger bland annat:

  • Ekonomisk rapportering
  • Årsbudget och övrig budgetering
  • Redovisning
  • Bokföring
  • Personalansvar för ekonomiavdelning

Personliga egenskaper som ofta efterfrågas när våra kunder söker en ekonomichef är resultatdrivenhet, noggrannhet och att personen är affärsinriktad.

Letar du efter ett jobb inom en annan yrkeskategori?

Är du snarare intresserad av mer juniora ekonomiroller hittar du även dem i vår lista på lediga ekonomijobb.

Hitta jobb inom marknad, administration och kundtjänst se alla lediga jobb