Case: Ekonomi

Controllers, redovisningsekonomer, ekonomiassistenter, ekonomichefer, fakturamatchare, kundreskontraspecialist – ja visst är ekonomiområdet härligt! Det tycker speciellt vi på The Place som mer än gärna hittar företags nya stjärnor inom ekonomi.


Case – Referenser

Ekonomi­ansvarig till Synologen

När Synologen skulle rekrytera en Ekonomiansvarig träffade de olika rekryteringsbolag och valde efter möten med samtliga att inleda samarbetet med oss på The Place.

”Vi är mycket nöjda med personen vi rekryterade, som har snabbt kommit in i arbetsuppgifterna, tar stort ansvar och är omtyckt av sina kollegor!”
– Eva Larsson, VD/Managing Director på Synologen.

Läs vårt Case med Synologen!


Case – Referenser – Studentjobb

Perfect match mellan Swedol och ekonomi­studenten Erica

När järnhandeln och yrkesbutiken Swedol, behövde sommarförstärkning till ekonomiavdelningen fick de ett internt tips om The Place.

”Vi är mycket nöjda med vår ekonomiassistent Erica som The Place matchade med oss. Det är precis det vi sökte efter. Jag skulle absolut rekommendera The Place till andra företag, och själv använda dem igen!”
– Rikard Hällmark, leverantörsreskontrachef ekonomi, på Swedol.


Vi utvecklar våra kunder inom ekonomi

Vill du vara lika successful som våra kunder? Klart du vill! Vi på The Place har specialiserade rekryteringskonsulter som hjälper dig att hitta er nästa medarbetare inom ekonomi, lön och finans. Vare sig du vill hyra in kompetensen eller vill ha stöd i hela eller delar av rekryteringsprocessen. Läs mer om hur vi jobbar med ekonomikandidater och kompetens. Klicka här!