Interimslösningar | Interim Business Controller


Är du på jakt efter en erfaren Business Controller?
Interim Business Controller med The Place.

Interim Business Controller


Kvalificerad kompetens med hög leveransförmåga


Är du på jakt efter specialistkompetens inom ekonomi – kanske för ett komplext projekt, en vakans eller under en utdragen rekryteringsprocess? Genom att anlita en interim Business Controller får du snabbt in rätt kompetens som kan levererar högkvalitativa resultat från start.

Vi förstår att behov kan dyka upp plötsligt. För att ligga steget före jobbar vi proaktivt med search, intervjuer och kompetenstester av profiler inom ekonomi och controlling. Vårt nätverk av interimskonsulter har varierande erfarenhet från olika branscher och affärsområden.

Vill du diskutera möjligheterna med att anlita en intrim Business Controller? Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning!


Träffsäkra matchningar inom ekonomi och finans


På The Place har vi jobbat med rekrytering och bemanning inom ekonomiområdet i över 35 år. Vårt mål är att din rekrytering ska kännas enkel, oavsett om du söker en ekonomichef, ekonomiassistent, eller Business Controller.

Våra rekryteringsprocesser är kompetensbaserade i alla steg, och våra rekryteringsspecialister ser till att upplevelsen blir både personlig och professionell för dig och dina kandidater. Vi tar även fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör! Finns det något vi är riktigt bra på så är det att ta hand om våra medarbetare. Här kan du läsa mer om vad våra konsulter tycker om oss!


Interimslösningar inom controlling


En Business Controller ingår i ekonomiavdelningen och jobbar primärt med budgetering, analys och prognos. En stor del av ansvaret handlar om att kunna samla ihop och presentera ekonomiskt beslutsunderlag för att driva förändring och effektivisera processer och rutiner. Därför bör en erfaren Business Controller vara kommunikativ och samarbetsvillig, men även strukturerad, analytisk och ansvarsfull.

När du anlitar en Business Controller på interimsbasis kan du räkna med att få in en självgående person som snabbt sätter sig in i komplexa projekt och utmaningar. En interimskonsult inom controlling blir snabbt produktiv i sin roll, utan att du behöver genomföra omfattande onboardingprocesser. Du får hjälp och stöd från dag ett, helt enkelt.

Genom att anlita en interim Business Controller kan du få hjälp under:

  • Komplexa projekt
  • Temporära vakanser
  • Långa rekryteringsprocesser och/eller övergångsperioder

Anlita rätt interim Business Controller – Vi hjälper dig framåt


Vi hjälper dig att kartlägga ditt kompetensbehov och skräddarsyr alltid processen efter dina förutsättningar och önskemål. Vi erbjuder skräddarsydda interimslösningar för att tillhandahålla erfarna controllers som kan ta din verksamhet till nya höjder.

Med en interimskonsult från The Place får du inte bara en tillfällig lösning på ditt behov, utan också en strategisk kompetenspartner som finns med över tid. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål med hjälp av en interim Business Controller.

Interim Management med The Place.

Interim Management med The Place

Med en interimslösning får ni in kompetens som kan leverera i linje med verksamhetens utmaningar och mål under tidsbegränsade perioder eller komplexa projekt.

Läs mer om interimslösningar ->

Skräddarsydda lösningar för konsultbehov

Vi skräddarsyr alltid processen efter dina behov och förutsättningar, och ser till att matchningsarbetet sker kompetensbaserat i alla steg.

Boka möte med oss ->

Anlita interimschef inom tjänstemannasektorn med The Place

Interimschefer inom tjänstemannasektorn

Vi tillsätter kompetens inom hela tjänstemannasektorn och jobbar proaktivt med vårt nätverk av seniora och kvalificerade interimschefer och konsulter.

Läs mer om våra områden ->