Executive Interim Management | The Place


Vi hjälper dig hitta rätt interimschef
Anlita interimschef med The Place.

Kvalificerade interimschefer över hela Sverige


Är din organisation i behov av tillfälligt ledarskap för att navigera genom övergångsperioder eller specifika projekt? Genom att anlita en interimschef kan du säkerställa kontinuitet och tillväxt i verksamheten under övergångsperioder eller ledarskapsbyten.

Med över 35 års erfarenhet av Executive Interim Management hjälper vi dig att hitta interimskonsulter som matchar dina specifika behov och branschkrav.

Vår prioritet på The Place är att hjälpa dig att uppnå dina affärsmål genom att tillhandahålla högkvalitativt ledarskap när du behöver det som mest. Kontakta oss idag för att diskutera hur en interimschef från The Place kan hjälpa till att driva din verksamhet framåt.


Interimschef med högkvalitativt ledarskap


Vi förstår att varje organisation och situation är unik. Därför arbetar våra interimschefer nära dig för att förstå dina specifika behov och anpassa sig efter dem. Oavsett om det handlar om att ta itu med en plötslig vakans, hantera förändringar i affärsstrategin eller genomföra en omfattande omstrukturering, är våra interimschefer redo att anpassa sig och leverera resultat.

Vi erbjuder skräddarsydda interimslösningar för att tillhandahålla erfarna interimschefer som kan ta din verksamhet till nya höjder. Vårt omfattande nätverk består av seniora interimschefer och interimskonsulter med bred erfarenhet och kvalificerad ledarskapsförmåga, vilket gör att de snabbt sätter sig in i verksamhetens utmaningar och möjligheter.


Skräddarsydda interimslösningar


Med en interimschef från The Place får du inte bara en tillfällig lösning på dina ledningsbehov, utan också en strategisk kompetenspartner som finns med över tid. Ditt dedikerade team på The Place finns här som stöd genom alla utmaningar och möjligheter som din verksamhet står inför. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål med hjälp av våra erfarna interimschefer.

Roller vi tillsätter på interimsbasis:

  • Interim HR-chef
  • Interim ekonomichef / CFO
  • Interim Business Controller
  • Interim lönechef
  • Interim kommunikationschef
  • Interim affärsutvecklare
  • Interim varumärkesstrateg
  • Interim redovisningschef
Interim Management med The Place.

Interim Management med The Place

Med en interimslösning får ni in kompetens som kan leverera i linje med verksamhetens utmaningar och mål under tidsbegränsade perioder eller komplexa projekt.

Läs mer om interimslösningar ->

Skräddarsydda lösningar för konsultbehov

Vi skräddarsyr alltid processen efter dina behov och förutsättningar, och ser till att matchningsarbetet sker kompetensbaserat i alla steg.

Boka möte med oss ->

Anlita interimschef inom tjänstemannasektorn med The Place

Interimschefer inom tjänstemannasektorn

Vi tillsätter kompetens inom hela tjänstemannasektorn och jobbar proaktivt med vårt nätverk av seniora och kvalificerade interimschefer och konsulter.

Läs mer om våra områden ->