en bild

Hyr-rekrytering

Behöver du hyra in kompetens för ett tidsbegränsat behov? Eller funderar du på om det är dags att få in en ny medarbetare för en längre tid? Du behöver faktiskt inte välja. Med en hyr-rekrytering hyr du en konsult via oss för att senare ta över anställningen. Vi sköter rekrytering och personalfrågor, något vi gör riktigt bra!

Hyr-rekrytering

Hyr först - Anställ Sedan. Med en hyr-rekrytering får du snabbt in rätt kompetens för ditt rekryteringsbehov, samtidigt som du under din hyrperiod låter oss ta hela arbetsgivaransvaret (något vi mer än gärna gör!).

 

Tryggt och tidseffektivt

Vi gör hela rekryteringsjobbet och ser till att processen går snabbt och smidigt. Under din hyr-period har du tid att utvärdera din nya kompetens och förändra om så behövs - helt utan att belasta era egna HR-processer. 

Fullt arbetsgivaransvar 

Vi tar fullt arbetsgivaransvar och står för alla personalomkostnader under hyr-perioden. Våra seniora konsultchefer ser även till att din nya medarbetare får onboarding, stöd och kompetensrådgivning. 

Hållbart samarbete 

Du har tillgång till våra dedikerade specialister som kan ge råd och stöd under hela hyr-perioden.

Matchning med garanti 

Vi ser till att matchningen blir en fullträff. När hyr-perioden är slut kommer du lättare kunna ta rätt rekryteringsbeslut. 

Vi vet att glada medarbetare skapar tillväxt

Och vi är experter på att matcha företags olika kompetensbehov med människors olika kompetenser.