Rekrytering tjänstemän
Industriföretag


The Place har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning till industriföretag. Med oss är det enkelt att hitta rätt kompetens.


Rekrytering tjänstemän
Industriföretag


The Place har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning till industriföretag. Med oss är det enkelt att hitta rätt kompetens.Strategisk rekrytering inom tillverkning och industri med The Place.

Strategisk rekrytering inom industrin

Inom moderna producerande bolag kan det vara en utmaning att hitta kandidater med rätt kompetens. Men när du rekryterar via The Place kommer du att uppleva det smidigt och enkelt.

The Place är experter på att hitta drivna tjänstemän med rätt teknisk kompetens för att stödja och utveckla produktionen. Vi förstår vikten av att medarbetarna har förståelse för produktionscykler och andra verksamhetskritiska moment, oavsett om de jobbar med HSEQ, logistik, inköp, projektledning eller teknisk information.


Rätt kompetens håller igång produktionen

Alla verksamheter har olika utmaningar och förutsättningar.

För att skapa träffsäkra matchningar efter ditt unika behov lägger vi stor vikt i att lära känna din verksamhet och din produktion. Du blir tilldelad ett dedikerat team som är med i alla processens delmoment och som ser till att inget faller mellan stolarna.


Rekrytering inom tillverkning och industri med The Place.Supply Chain Manager till SAL Navigation

”Jag vet hur lång tid en rekrytering kan ta. Det är mycket administrativt jobb och många CV:n att gå igenom. Dessutom är det första urvalet väldigt svårt. Det är mycket bättre att ta hjälp av specialister som vet vad de håller på med.

Med The Place kändes det bra från start. Första gången de kom hit till vårt kontor kändes det som att vi hade känt varandra jättelänge. Det ska mycket till för att jag inte ska kontakta The Place för nästa rekrytering.”

– Mikael Eriksson, Operations Manager på SAL Navigation

Läs caset med SAL Navigation

Rekrytering och bemanning inom produktion, tillverkning och industri

Att rekrytera rätt inom tillverkningsindustrin kan vara en utmaning. Dels för att behov kan dyka upp snabbt under intensiva arbetstoppar, men även för att branschen ständig utvecklas i takt med digitaliseringen och industri 4.0.


Tjänstemän inom produktion

För att säkerställa en framgångsrik produktion behövs kompetenta och engagerade tjänstemän som kan stötta och utveckla verksamheten. Innovativa medarbetare som med god förståelse för produktionskedjan, rätt tekniska kompetenser och bra samarbetsförmåga skapar lönsamhet.

The Place har bred erfarenhet av att rekrytera tjänstemän inom produktion och tillverkning. Vi jobbar alltid proaktivt med vårt nätverk av kandidater och konsulter inom industribranschen. Bland annat annat logistikchefer, strategiska inköpare, projektledare, marknadskoordinatorer och lönespecialister.


Rekrytering och bemanning inom industribranschen med The Place

Vi vet att rätt person på rätt plats är nyckeln för en framgångsrik produktionskedja. För att hitta rätt kompetens som hjälper verksamheten här och nu, men som även kan bidra till verksamhetens långsiktiga lönsamhet, gäller det att jobba med strategisk och kompetensbaserad rekrytering.

För att skapa en träffsäker matchning mellan ditt företag och din nya medarbetare analyserar vi din verksamhet ur ett 360-perspektiv, och ser till att ditt kompetensbehov möter verksamhetens förväntningar, mål och utmaningar. Vi har dedikerade rekryteringsspecialister som har lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom tillverkningsindustrin.

Berätta vad du söker efter för kompetenser och erfarenheter här nedan, så kontaktar vi dig inom kort för ett rekryteringsrådgivning och kompetenskartläggning.

Vi hittar din nya kollega!

På The Place erbjuder vi moderna rekryteringsverktyg, kompetenta rekryteringsspecialister och skräddarsydda rekryteringspaket. Vi hjälper dig med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Oavsett om du vill hyra konsult, direktrekrytera eller köra en hybridlösning.


Hyr konsult med The Place.

Hyra konsult

Att hyra en konsult via oss är en trygg rekryteringslösning där vi tar fullt medarbetaransvar för våra konsulter, något vi mer än gärna gör!

Hyr-rekrytera med The Place.

Hyr-rekrytera

Med en hyr-rekrytering hyr din medarbetare de första månaderna för att sedan ta över anställningen när hyr-perioden är slut. Flexibelt och enkelt!

Rekrytera med The Place.

Rekrytera

Vi är en strategisk rekryteringspartner till dig som vill rekrytera internt. Vi hjälper dig gärna med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen.

The Place hjälper Alstom med rekrytering och bemanning.
Säg hej till kunderna
Till våra referenser och case
The Place hjälper EasyPark med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Rusta med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper BSH med rekrytering och bemanning.
The Place hjälper Siemens med rekrytering och bemanning.
Som Worklife Partner
Hur vi arbetar med kunder
The Place hjälper Atlas Copco med rekrytering och bemanning.