Lediga sommarjobb i Stockholm inom administration, marknad och ekonomi

På jakt efter ett administrativt sommarjobb i Stockholm? Hos The Place har vi sommarjobb inom ekonomi, administration och marknadsföring. Vi hoppas att du hittar ett jobb som passar dig!

Sommarjobb Stockholm

Sommarjobb inom marknad, administration och ekonomi

The Place har olika sommarjobb som är perfekta för dig som söker ett jobb under sommaren. Hitta sommarjobbet hos oss eller sök ett annat jobb som lockar. Du kan också registrera ditt CV för kommande sommarjobb.

Jobba med ekonomi, administration eller marknadsföring i sommar

The Place är inriktade på att rekrytera och bemanna inom administration, ekonomi, marknad & kommunikation samt kundtjänst. Söker du ett sommarjobb inom dessa områden kan du kolla i vår lista på lediga jobb. Vi hoppas att du hitter ett som passar dig. Du kan också i förväg registrera ditt CV för sommarjobb i Stockholm inom våra olika områden. På så sätt finns du i The Place kandidatdatabas och är sökbar för kommande lediga sommarjobb inom administration, ekonomi och marknad.

Hitta ett sommarjobb hos oss

♦ Se lediga jobb (inte bara sommarjobb)

♦ Registrera ditt CV för kommande sommarjobb 

Många har svårt att hitta sommarjobb i Stockholm

Lediga sommarjobb i Stockholm är inte alltid lätt att hitta och det är ofta hög konkurrrens om platserna. Just därför är det så bra att du kan registera ditt CV hos oss och berätta att du är intresserad av att sommarjobba inom marknadsföring, ekonomi, administration eller kundtjänst.

Att sommarjobba är ett bra sätt att samla på sig arbetslivserfarenhet och att bygga på sitt CV. Du har också en stor möjlighet att visa framfötterna på den arbetsplats du hamnar på och kan öka dina chanser för framtida jobbmöjligheter.

Även om The Place största fokus ej ligger på sommarjobb så händer det ofta att våra företagskunder behöver extrahjälp under sommaren. Det handlar då främst om administrativa jobb eller sommarjobb i kundtjänst.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb