Jobba som du vill

Jobba som konsult, bli direktrekryterad eller jobba som egenföretagare. Hos The Place finns olika typer av uppdrag och lediga jobb.

Som konsult

The Place är en arbetsgivare som månar om sina anställda. Som konsult får du en engagerad och personlig konsultchef som alltid kämpar för ditt välmående och hjälper dig komma rätt på arbetsplatsen.

Vi ökar produktiviteten hos våra kunder.

Bli rekryterad

Bland våra lediga jobb finns det många tjänster som leder till rekrytering hos kund. Då sköter vi hela rekryteringsprocessen och när du får jobbet blir du anställd av företaget.

Rekrytera eller hyr konsulter inom ekonomi

Egen­företagare

Är du egenföretagre på jakt efter nya uppdrag? Det finns många alternativ hos oss. Att jobba som self-employed är för många en befrielse och vi har många konsultuppdrag som passar dig.

Sök jobben som är helt rätt för dig

The Place jobbar alltid talangdrivet. Vår spetskompetens är att matcha talanger, oavsett ålder och bakgrund, med rätt arbetsplats.

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt nya jobb. Vi har därför olika typer av lediga jobb och uppdrag med olika anställningsformer. Hos oss kan du jobba som konsult, bli direktrekryterad till kund eller jobba som egenföretagare om du trivs bäst med det.

Hittar du inte ett ledigt jobb som känns rätt, så ser våra rekryterare ändå fram emot att läsa ditt CV.

Så skriver du ett snyggt och professionellt CV

Så ökar du dina chanser att landa ditt drömjobb

Väljer du mellan två jobberbjudanden?

Om att jobba som konsult

Lida Stukan om myterna kring konsultyrket

Myterna om att jobba som konsult är tyvärr många! Osäkert, osocialt och dåliga villkor. Nä, så är det inte riktigt! Lida Stukan jobbar som konsult via oss och vill modernisera synen på konsultyrket, och krossa myterna kring hur det är att jobba som konsult.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb