Jobba med marknad & kommunikation

Söker du nya utmaningar inom marknad och kommunikation? The Place har lediga jobb inom kommunikation, marknad och försäljning. Sök lediga jobb som marknadsförare, kommunikatör, kommunikationsassistent, säljare, key account manager och affärsansvarig! Hitta ditt drömjobb med oss.

Lediga jobb

Lediga jobb inom marknad och kommunikation

Vill du jobba inom kommunikation och marknad? Vad bra! Vi har en hel del lediga tjänster i inom marknad, kommunikation och försäljning. Passa på, sök ditt drömjobb idag!

Att jobba inom marknad och kommunikation

The Place är specialiserade på att rekrytera i Stockholm inom marknad & kommunikation, ekonomi och administration. Här hittar du drömjobbet inom marknad, kommunikation och försäljning. Se alla våra lediga jobb inom marknad och kommunikation i Stockholm.

Affärsområdet marknad och kommunikation är brett och innefattar många yrkesroller inom både jobb internkommunikation och externkommunikation. Den digitala transformationen har utökat kommunikationsjobben och lediga jobb som digital marknadsförare, specialist digitala medier och jobb som expert sociala medier har ställt nya krav på kommunikatörer och marknadsförare.

Vi täcker in hela marknadsområdet och har lediga tjänster som marknadsassistent, kommunikatör, säljare, content manager och jobb som ansvarig sociala medier i Stockholm. 

Inom marknadsjobb erbjuder vi:

Se listan på alla The Place lediga jobb om du hellre jobba inom ekonomi, administration, HR, eller kundtjänst.

Jobba med Marknadsföring

Drömmer du om att sitta och jobba med marknadsplaner, konkurrentanalyser och prisstrategier? Hitta lediga jobb som marknadschef, marknadsansvarig, marknadsföraremarknadskoordinator, marknadsassistent eller digital marknadsförare i vår jobblista. Vi har även spännande uppdrag inom event, som eventkoordinator.

Jobba med Kommunikation

The Place har ofta lediga jobb inom kommunikation i Stockholm med omnejd – med tjänster som innefattar allt från strategiskt varumärkesbyggande till sociala medier. Sök jobb som kommunikatör hos oss!

Är dina specialistkunskaper kommunikationsstrategier och kommunikationsplanering, och du drömmer om att jobba som kommunikationsstrateg? Kanske har du lång erfarenhet och vill jobba som kommunikationschef? Eller är du en digital nomad med stor talang inom sociala medier och vill jobba som social media specialist eller Social Media Content Manager?

De senaste åren har vi tillsatt många talanger på lediga tjänster i Stockholm som kommunikatör, marknadsassistent, säljare, key account manager, KAM, kommunikationskoordinator och många fler yrkesroller inom området marknad. Många nyexaminerade kommunikatörer söker ofta ledigt jobb som kommunikationsassistent hos The Place för att börja sin karriär. Andra, som kommit längre in i karriären, söker lediga jobb som marknadschef, kommunikationschef eller chef för digitala kanaler.

Jobba med försäljning

Är du snarare en säljare med känsla för affärer och vill jobba med försäljning i Stockholm? Kanske är en ledig KAM-tjänst eller affärsansvarig jobbet du söker.

Oavsett du letar B2B säljare jobb eller försäljare som innesäljare, fältsäljare eller telefonförsäljare så finns det stora möjligheter att hitta ett framtida jobb i Stockholm hos The Place.

Jobba med Content Marketing

En annan del inom marknadsområdet som är på växande fart är att jobba med content marketing. Hos The Place hittar du jobb som content manager, content marketing specialist, content marketing manager.

Hitta jobb som PR-konsult eller bli rekryterad direkt

En del marknadsförare eller PR-konsulter jobbar gärna som egenföretagare istället för att bli rekryterare av ett företag. Vi erbjuder många olika sätt att jobba inom marknad och kommunikation. Läs mer.

Skicka in ditt CV till Marketing @ The Place!

Om du inte hittar drömjobbet inom marknad, kommunikation och försäljning i listan på lediga marknadstjänster i Stockholmn kan du göra en spontanansökan till The Place på kommande lediga jobb inom marknad. Skriv dina preferenser, erfarenheter och önskade jobbtitlar så hör någon av våra kompetenta rekryterare av sig när en ledig tjänst inom marknad och kommunikation i Stockholm matchar din kompetens.

Kommunikation och Marknad

Sara Giordano

Sara är rekryteringsspecialist inom marknad och kommunikation på The Place. Hon har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring och har därför förståelse för målgruppen och för arbetsmarknaden. Tillsammans med Sara och ett vasst supportteam ser vi till att rätt person hamnar på rätt plats.

Söker du jobb inom marknad och kommunikation? Då är det mest troligt Sara du kommer att få kontakt med.

Lediga jobb

Hitta ditt nästa jobb inom ekonomi, administration, logistik, IT, HR eller kommunikation.

Klicka här

Registrera CV

Gör dig sökbar för nya jobb och framtida uppdrag!

Registrera CV

Sommarjobb

Vi satsar helhjärtat på att hitta uppdrag till studenter och andra personer som vill sommarjobba.

Hitta sommarjobb

Marknadsjobb titlar

kommunikatör jobb, marknadsassistent jobb, kommunikationsassistent jobb, marknadskoordinator jobb, marknadsanalytiker jobb, informatör jobb, kommunikationschef jobb, kommunikationskonsult jobb, marketing analyst jobb, marknadschef jobb, pressekreterare jobb, säljsassistent jobb, försäljningschef jobb, marknadskommunikatör jobb, kam jobb, försäljare jobb, brand manager jobb, varumärkeschef jobb, copywriter jobb, kommunikationsansvarig jobb, marknadsansvarig jobb, informationschef jobb, digitala medier jobb, sociala medier jobb, företagssäljare jobb, Content marketing jobb