en bild

Jobba med Ekonomi & Finans

Söker du jobb inom ekonomi och finans? Vilken tur att du hamnade här! Hos The Place hittar du lediga jobb i Stockholm inom ekonomi, bank och finans. Sök tjänster som controller, civilekonom, löneadministratör, kredithandläggare, ekonomiassistent - och mycket annat!

Söker du lediga ekonomijobb i Stockholm?

The Place är specialiserade på att rekrytera inom ekonomi, marknad och administration i Stockholm. Här hittar du jobb inom finans, bank, ekonomi och lön.

Inom ekonomiområdet erbjuder vi:

  • Lediga jobb inom ekonomi
  • Lediga jobb inom löneadministration
  • Lediga jobb inom bank
  • Lediga jobb inom finans

Se alla lediga jobb inom ekonomi, bank och finans.

Om du inte hittar drömjobbet inom ekonomi i listan på lediga ekonomitjänster kan du göra en spontanansökan till The Place på kommande lediga jobb inom ekonomi. Berätta för oss vilka jobbtitlar inom ekonomi, finans eller bank som du är intresserad av så kontaktar någon av våra kompetenta rekryterare dig när det dyker upp ett ledigt ekonomijobb i Stockholm som matchar din kompetens.

De senaste åren har vi tillsatt många talanger på lediga tjänster i Stockholm med omnejd som controllerredovisningsekonomlöneadministratör
nationalekonomkredithandläggareekonomiassistent och många fler yrkesroller inom området ekonomi. Många nyexaminerade ekonomer söker lediga jobb som ekonomiassistent hos The Place för att börja sin karriär. Andra, som kommit längre in i karriären, söker lediga jobb som ekonomichef, ekonomiansvarig eller senior controller.

Vill du se fler än bara lediga tjänster inom ekonomi, bank och finans? Gå då till alla våra lediga jobb.

Jobba inom ekonomi – med eller utan utbildning

Vill du ha ett finansjobb i Stockholm, söker efter ett ekonomiassistentjobb, drömmer om att jobba på bank eller vill bli CFO? Då har du hittat rätt. Hos The Place får vi löpande in lediga ekonomijobb, samt inom bank och finans, med olika kravprofiler och erfarenhetskrav. Det innebär att oavsett om du söker en roll som ekonomichef, ett ekonomijobb efter din kandidatexamen, vill jobba på bank utan utbildning eller söker ledigt jobb inom finans – så har du stor chans att matcha med din framtida arbetsgivare via oss. 

Sök ett ledigt ekonomijobb i vår jobblista, eller registrera dig i vår kandidatdatabas!

Vi hoppar att du hittar ditt nya ekonomijobb hos oss!

Hitta jobb som ekonomikonsult eller bli direktrekryterad

En del ekonomer föredrar att jobba som egenföretagare och istället bli uthyrd som ekonomikonsult. Andra vill hellre söka ett ledigt ekonomijobb och bli anställd. Vi erbjuder många olika sätt att jobba inom finans, bank, lön och andra ekonomiarbeten. Läs mer.

Se också civilekonom jobb om du är nyfiken på vad det innebär att jobba som ekonom/civilekonom.

Spontanansökan: Economy@ThePlace

Vi <3 Ekonomibranschen.

Skicka in en spontanansökan till vår hub Economy@ThePlace så hamnar du i goda rekryterarhänder. Om vi hittar ett relevant jobb inom ekonomiområdet kommer vi att matcha det med dig och kontakta dig. Bra va? 

Skicka in din spontanansökan idag!