en bild

Rekryteringsföretag Stockholm

Vi har rekryterat talanger sedan 1988. The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm som arbetar inom ekonomi, kommunikation och administration.

Vi har Stockholms vassaste kompetensnätverk!

The Place har jobbat med konsultuthyrning och rekrytering i Stockholmsområdet sedan 1988. Vi hjälper företag i behov av kompetens med hela rekryteringsprocessen – från kravprofil till kontraktsskrivning och kompetenstester. Vi har 30 års erfarenhet av lyckade matchningar i ryggen och är ett tryggt och stabilt rekryteringsföretag i Stockholm som snabbt levererar bra kandidater.

Vilken kompetens behöver du rekrytera? Skapa en kravprofil på 2 minuter!

Vill du rekrytera talanger till ditt företag i Stockholmsområdet? Fyll i vår kravprofil och berätta vad du söker för kompetens. Helt gratis! Och snabbt går det också. Du kan självklart också ta kontakt med oss direkt via kontaktsidan, ifall du vill ta kontakt med våra Affärsanvariga och våra Rekryteringskonsulter.

Det bästa rekryteringserbjudandet för dig som vill rekrytera talanger i Stockholm.

The Place är ett rekryteringsföretag i Stockholm med kunder som huvudsakligen har rekryteringsbehov inom områdena marknad och kommunikation, ekonomi, finans och bank samt administration och kontor. Vi brinner för att matcha vass kompetens med företag i Stockholmsområdet. Dessutom har vi marknadens bästa rekryteringsverktyg, nämligen SmartMatch, FlexMatch och FullMatch där vi kan anpassa din rekrytering till dina behov! 

Det finns många fördelar med att anlita The Place som rekeryteringsföretag. Några av dessa är: 

  • Rekryteringspaket – våra unika rekryteringspaket som matchar kompetens med företag och som hjälper våra rekryterare att lättare och snabbare tillsätta ett rekryteringssuppdrag.

  • Snabbheten – tack vare att The Place rekryterare ständigt och proaktivt har förutsättningslösa intervjuer med nya kandidater, presenterar vi ofta en kandidat redan innan en jobbannons kommit ut.

  • Flexibiliteten – våra kompetenta team arbetar talangdrivet och kompetensbaserat utifrån kundens kravprofil. De har en unik förmåga att se matchningar och våra kunder är nöjda med de kandidater de snabbt presenterar.

I behov av nya talanger? Vi hittar dem!

The Place största kategorier inom rekrytering är rekrytering ekonomi stockholm, rekrytering marknadsföring stockholm och rekrytering administration stockholm. Vi jobbar även inom andra områden som till exempel HR-rekrytering. Gör en snabb kravprofil och berätta kort vilken kompetens du är i behov av – oavsett om det handlar om en chefsrekrytering i Stockholm eller en direktrekrytering till någon annan del av landet. Vi kommer kontakta dig snabbare än vad du tror och samtidigt påbörja jakten på din nya medarbetare! 

Vill du hellre ringa eller maila oss för att få rådgivning och diskutera ditt rekryteringsbehov, går det självklart bra!

E-post: hej@theplace.se

Telefon: 08-586 22 700

Eller gå till kontaktsidan och ta kontakt med någon av våra affärsansvariga så hjälper de dig med dina frågor kring rekrytering, kompetensförsörjning och konsultuthyrning.

Stockholms län eller hela landet

The Place är verksamma i Stockholms län när det handar om rekryteringsuppdrag. Vid direktrekryteringar kan vi däremot hjälpa till över hela Sverige! 

Placera Personal blir The Place

Efter 30 år som Placera Personal tar vi ett kliv från bemanningsbranschen och blir The Place - Where happy work happens!