en bild

Matcha rätt

Att hitta rätt kompetens är inte alltid det lättaste. Vi delar med oss av våra tips för en lyckad matching mellan kandidat och arbetsgivare!

en bild

3 tips för dig som ska rekrytera en ekonom

Ska du rekrytera en ekonom, controller eller ekonomichef? Att hitta rätt ekonom till tjänsten kan vara svårt och kompetenta kandidater finns ofta med i flera processer. Här kommer tre tips till dig som ska rekrytera en ekonom.

Läs mer
en bild

Frågorna varje arbetsgivare bör ställa under arbetsintervjun

Vilka frågor ska jag som arbetsgivare ställa under arbetsintervjun? Här följer några tips som hjälper dig under intervjutillfället.

Läs mer
en bild

Så ger du negativ återkoppling till en kandidat

Hur tackar du på bästa sätt nej till en kandidat? Vi ger våra bästa tips för en bra kandidatupplevelse även om beskedet är negativt.

Läs mer
en bild

Sju tips – när du ska rekrytera digital kommunikatör

Ska du rekrytera en kommunikatör, en digital specialist eller en marknadsförare? Har du svårt att prioritera bland alla kompetenser? Du är inte ensam! Därför har vi nu sammanställt våra bästa tips när du ska rekrytera en digital kommunikatör.

Läs mer
en bild

Fem tips till dig med kompetensbehov

Vi delar med oss av fem viktiga tips för dig som behöver rekrytera - oavsett om du rekryterar internt eller tar hjälp av rekryterings- och konsultföretag.

Läs mer
en bild

Att tänka på vid chefsrekrytering

När det är dags att anställa en ny chef till ett företag finns det några viktiga saker att ta hänsyn till. Vi tipsar om de viktigaste sakerna du ska tänka på vid en chefsrekrytering.

Läs mer
en bild

Så håller du anställningsintervju för chefsposition

Här går vi igenom viktiga saker att tänka på vid rekrytering för chefsposition. Hör gärna av dig till oss om du vill ha hjälp med rekryteringen eller har andra frågor.

Läs mer
en bild

Referenstagning – så ställer du de rätta frågorna

När nya medarbetare ska anställas kan det vara svårt att avgöra kompetens och egenskaper. Referenstagningen är därför en nyckel för en lyckad matchning.

Läs mer
en bild

Håll rekryteringsprocessen kort - och behåll kandidaterna

Långa och utdragna rekryteringsprocesser gör att företag tappar viktiga kandidater, speciellt under högkonjuktur. Detta bör du som arbetsgivare tänka innan du startar en rekryteringsprocess.

Läs mer